- 02 Mar 2013, 12:13
zar vam i ovo treba objashnjavati, jadni jadnici jadovi jedni????????
bog te mazo, da mi je neko prichao da cu 2013-e morati ovo da objashnjavam i govorim tzv. gej aktivistima na forumu Gay-Serbia, ne bih verovao.
pa, dobro su vas zdekovali devedesetashi koji zajahashe ponovo na vlast u Srbiji proshle godine, ma, fuj.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2515308#p2515308]AbortiraniTerorista napisao:[/url]ja razumem da nazalost ima toga, ALI, onda morate da izaberete manje zlo za saradjivanje a ne za svadjanje. a, manje zlo jeste EU i cela svetska i srpska (kolika-tolika) LJUDSKOPRAVNA (pa makar i eto samo deklarativna) zajednica. jer, ne mogu se nikako izjednachavati svi oni koji poklanjaju paznju poboljshanju gej prava u Srbiji i zemljama ex-Yu na jednoj strani, s antigej teroristima koje podrzava cela aktuelna vlast i sistem u Srbiji a koji hoce mrtve ochi da vam vide- i figurativno i bukvalno, na drugoj strani!
Pitanje LGBT populacije se često uzima za potkusirivanje i nalazimo se između dve vatre. Između prepucavanja levičara i desničara, EU i Srbije, aktivista za ljudska prava i huligana, a da u principu sve njih mnogo zabole za nas, već ih zanimaju samo njihovi interesi preko naših leđa!
zar vam i ovo treba objashnjavati, jadni jadnici jadovi jedni????????

bog te mazo, da mi je neko prichao da cu 2013-e morati ovo da objashnjavam i govorim tzv. gej aktivistima na forumu Gay-Serbia, ne bih verovao.