Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By blenta
obojica proizvodimo dovoljno telesne toplote
da grejemo stan u kom smo
i one sa kojima delimo zidove
:/
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2505783#p2505783]Mali-Princ19 napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2505754#p2505754]Sixto napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2505628#p2505628]Sixto napisao:[/url]Pusenje mi je ogavno...

Spooner sam takodje i bez toga moze da se slika makar bio BRed Pit!
E da, oni koji uzgajaju kojekakve benigne tumore po licu. 2013. je godina, otidji i skini to, mani se bapskih 'ne valja to dirat ni skidat'!
Mislis ovako

Slika

Slika
E to da. Ili one iz kojih rastu dlake, a oni gotovo religiozno cuvaj iste 'jer se to ne sme dirat'!
Korisnikov avatar
By V25
I svi ti, nekako, nepotrebni čmičci na nezgodnim mestima... Mislim, pobogu, uštekaj 80-100 eura i reši se toga zauvek.
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
bas je gadan..
da sam bulimicar, nad wc soljom bih zamisljao mrkelu i bekutu.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
totalno sam sposobna da i svojim / tudjum vrlinama ujebem vezu, tako da takvih "kriterijuma" nemam :kingkong:
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2505839#p2505839]Clockwork Orange napisao:[/url]bas je gadan..
da sam bulimicar, nad wc soljom bih zamisljao mrkelu i bekutu.
E, ali gala koncerti u Sava centru, prime termini na RTS-u i jedna visoka klasa sveopšteg poštovanja nje kao umetnice, plus sve izvesnije šanse da će glat dobiti nacionalnu penziju, sigurno magično deluju na Bekutu i čine da joj Mrkonja izgleda kao šarmantni princ na belome konju.
:ogledalce:
Korisnikov avatar
By Mage
@Ulixe, ako procitas pazljivo sta sam ja napisao shvatices da nisam nista lose rekao o ljudima koji vezbaju i vode racuna o svom telu. Moj post se odnosio na ljude koji preteruju u tome (po nekom mom kriterijumu). Pa i ja idem u teretanu i skoro ceo zivot se bavim raznoraznim sportovima.

A osecanje je obostrano, i ja bi se verovatno okrenuo cim bi te cuo. Toliku dozu arogantnosti i nadmenosti je tesko svariti.
By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2505969#p2505969]Mage napisao:[/url]@Ulixe, ako procitas pazljivo sta sam ja napisao shvatices da nisam nista lose rekao o ljudima koji vezbaju i vode racuna o svom telu. Moj post se odnosio na ljude koji preteruju u tome (po nekom mom kriterijumu). Pa i ja idem u teretanu i skoro ceo zivot se bavim raznoraznim sportovima.

A osecanje je obostrano, i ja bi se verovatno okrenuo cim bi te cuo. Toliku dozu arogantnosti i nadmenosti je tesko svariti.
Razumeo sam šta si rekao, ali sam ja rekao da mislim da je to upravo pogrešno. Meni je važno da razumem zašto ljudi rade stvari koje rade. A to ne mogu postići ako ih posmatram kroz moje kriterijume, već ako ih upoznam i saznam kakvi su njihovi. To je, naravno, nemoguće, ako nekog unapred otpišeš samo zato što iskače iz kutije u koju ga ti guraš.

A arogancija je kod mene reaktivna. ;)
By Kragi
- Megatrend student ili diplomac. Ono, osoba kojoj jedna Natasa Bekvalac moze da bude autoritet u vidu profesora mi je skroz odbojna.
- Da ga mama i tata pitaju, pored mene zivog, 'je l' ima neka devojcica i kad ce svadba?' a jos gore da on, opet pored mene zivog, bude u fazonu 'Ima devojaka ihaha!'. Mislim, ako ne ume da pokaze nivo postovanja prema sebi, meni i nasoj vezi u meri u kojoj se to kosi sa ljudskim dostojanstvom onda jbg.
- Paranoja tipa ne smem da ti kazem gde zivim, odakle sam, cime se bavim, puno ime ... etc. Volim ja jake licnosti ali ne i egocentrizam u toj razmeri da si bas toliko vazan te i da ce svaki info o tebi zavrsiti u nacionalnom dnevniku rts-a.
- Debeli, strokavi, dlakavi i sl stop :smeh: Nije da sam diskriminatoran i zahtevan po pitanju fizickog izgleda, niti sebe smatram nekim lepotanom, ali kad vidim da salo kipi na sve strane i/ili kozu prekrivenu krznom (a tu ne racunam neku umerenu maljavost) u startu nema nikakvu zelju za bilo cim sto moze da se podvede pod 'ljubav i sexualnost'.

Ovo mi je prvo palo na pamet. :neznam:
Korisnikov avatar
By Oziris
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2506284#p2506284]Ulix napisao: Meni je važno da razumem zašto ljudi rade stvari koje rade. A to ne mogu postići ako ih posmatram kroz moje kriterijume, već ako ih upoznam i saznam kakvi su njihovi. To je, naravno, nemoguće, ako nekog unapred otpišeš samo zato što iskače iz kutije u koju ga ti guraš.
Eto, recimo upravo ovako. Nema deal breaker-a. Postoji "window" period upoznavanja, razumevanja ali ne nuzno i slaganja, a onda i odluke da li ja mogu sa tim sto upoznah ili je to "too much", one way or another.
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2505754#p2505754]Sixto napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2505628#p2505628]Sixto napisao:[/url]Pusenje mi je ogavno...

Spooner sam takodje i bez toga moze da se slika makar bio BRed Pit!
E da, oni koji uzgajaju kojekakve benigne tumore po licu. 2013. je godina, otidji i skini to, mani se bapskih 'ne valja to dirat ni skidat'!
eeee da!

Ocaj.

Oni kojima na licu pise koliko su frustrirani svojom samocom dosadasnjom i koliko se iz petnih zila upinju da si imaju decka pa kud puklo.
Korisnikov avatar
By blenta
nisam ni imao
to sam se ja malo isprojektovao
jer sam hteo da imam

tj nisam hteo da imam nego sam hteo da to bude on
pa ako je on onda da ga imam

i tako

...nazad u kuhinju :)
:perakojotsupergenije:
Korisnikov avatar
By Tungi
Nepušači (drkoši koji zvocaju i pametuju, a sutra ih pokupi kamion na ulici)
besporočni ljudi, u svakom slučaju su mi turn off..
Žrtve mainstreama, robovi modnih trendova, ljudi koji ne piju kafu, POSEBNO ovi što piju čajeve (malj!), gym shiteraj, ćosavi i nalik na zadrigle bezdlake zabe, emotivni bogalji ( nadobudni, arogantni, bez trunke empatije, konzerve, autohomofobi, diskretni..), mudroseri koji život uzimaju isuviše ozbiljno, socijalistički agitatori (komunjare) ..
Boli me glava.
By Ding_Dong
Ne znam, zavisi od situacije i od osobe. Mogu da predjem preko mnogo toga, i mislim da sam tolerantan, trudim se da ne otpisem nekoga u startu, i da svakom dam sansu, a deal breaker obicno bude kombinacija vise sitnica. A smeta mi mnogo toga, ne znam odakle da pocnem ali evo random:
Telesni mirisi (tj nehigijena)
ako ne zeli da radi na sebi
histerija (drama queens)
razni kompleksi, frustracije
laz
kada neko ne ume da se izvini
nevernost (ako smo se prethodno dogovorili suprotno)
emotivno i psihicki previse nestabilni
strah od veze, zajednickog zivota, braka, dece i sl
By Aven
blenta napisao: sta je ta mala, ili velika stvar u njegovom/njenom ponasanju, navikama, karakteru
koja vas natera da razmisljate da li stvarno zelite da se sa tim nosite
Ne shvaća čemu služi LGBT Pride i smatra ga nepotrebnim/štetnim.
Korisnikov avatar
By arisen
Pušači (drkoši koji zagađuju moj životni prostor dimom, i posle umru od raka), poročni ljudi, u svakom slučaju su mi turn off..
Žrtve undergounda, anti-fashion hipsteri, ljudi kojima je "kafa u krvi", POSEBNO oni koji piju samo espresso (malj!), pilates shiteraj, zabrađeni koji liče na medvede, komedijaši koji život ne shvataju ozbiljno, kapitalističke apologete (fašisti)
Korisnikov avatar
By IriS
čitam ovu temu i pitam se kako pojedinci IKAD nadju nekog? :nesiguran:
Korisnikov avatar
By arisen
ne znam , ja samo znam da nikad ne bih mogao da budem u ~~~~**MEANINGFUL RELATIONSHIP**~~~~ sa osobom koja je u tom krug dvojke-budući menadžer-preduzetnik fazonu. To su užasni ljudi koji misle da se ceo život vrti oko karijere i marketabilnosti.

U suštini da ilustrujem najveći deal breaker bi mi bio da mi neko kaže "moraš da prodaješ sebe". U tom trenutku bih se okrenuo i otišao.
Korisnikov avatar
By Pauceti
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2505557#p2505557]Jheronim van Aken napisao:[/url]Nemam deal breakers, jer nemam bilo kakva očekivanja od ljudi. ^^
Kada se zadesi da nekoga zavolim, nemam potrebu da menjam tu osobu, ili sebe; volim tu osobu sa svim njenim osobinama, dobrim, lošim i šlus.
Pa ako se složimo i dok se složimo.
^ Ovo, jedino sto bih dodao je da cu pokusati da izbegnem osobe koje se ne smeju.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!