Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Pozdrav svima. Pisem vam povodom jedne veoma tuzne i verovatno veoma frustrirajuce teme.
Interesuje me sta vi mislite o tome da su muskarci homoseksualci uglavnom u zacaranom krugu mizerije, nezadovoljstva, frustracije i mrznje (sopstvene)

Naime, ja sam primetio da su momci koje srecem na gay srbiji kao i na gay romeu veoma nesrecni i da uglavnom nemaju dodir sa stavrnoscu. Takodje, primetio sam i veliko nerazumevanje i zatucanost karakteristicno za ogranicene ljude sa zavrsenom osnovnom skolom. Poenta je da je medju gejevima to prisutno kod ljudi koji imaju zavrsenu srednju skolu i internet, a nekad cak i fakultet.

Veceras sam bio na chatu na ovom sajtu, i jedan decko/covek je konstantno postavljao pitanje "neko sa autom" To je ponovio mnogo puta, pa sam na kraju ja iz sale napisao "ima li neko sa dovoljno para za nocni posto kosta 140" saljivo aludirajuci na skupu cenu karte. Poenta sale je bila da ja trazim nekog ko ima dovoljno para da sebi plati nocni i dodje kod mene. Mozda neko to i nije razumeo, ali valjda je tekovina 21. veka da se pita ako ti nesto nije jasno.

Nakon sto sam ovo napisao, sledeceg trenutka sam bio kickovan sa sajta pod objasnjenjem da je prostitucija zabranjena.
Mislim stvarno...

Ko je taj covek koji me je kickovao? Verovatno autovani homoseksualac iz gej krugova cim je moderator na najvecem gaj sajtu. Kako to da je moderator covek koji je ocigledno ogranicen? Valjda zato sto je ovo Srbija. Da li ja mislim da ovako razmislja i deluje prosecan homoseksualac od nekih 40-ak godina? Da.
Anksiozno i iracionalno. A ovakvih primera ima gomila, i to medju ljudima koji se sami bore za toleranciju i ravnopravnost. Medju ljudima koji zele da trijumf logike i znanja pobedi predrasude i zatucanost.

No kada trezveno razmislim, shvatim da je ovakvo ponasanje karakteristicno za srpske gay momke i u ranijim godinama. Profil frustrirane osobe koja zivi u ko zna kom svetu i sa ko zna kakvim dozivljajima desavanja oko sebe je uzasna realnost. Struktura gej zajednice je takva da covek pozeli da ima zenu i decu i pravi se da ne voli muskarce. Razlikuju li se strukturno homoseksualci u srbiji od ostatka drustva i drugih skupina? Ne. Vecina su pukli a mali broj jos uvek razmislja i deluje normalno i umereno.

Kada ce se to promeniti?
Prvo, zašto samo gej muškarci? Zar se gej žene ne računaju/nisu bitne?
Drugo, tražiš zadovoljne i ispunjene ljude na pogrešnim mestima; internet sajtovi namenjeni upoznavanju radi seksa/čegaveć nisu mesto gde mogu da se sretnu ljudi koji imaju veze sa stvarnošću.
Korisnikov avatar
By Madonna
kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad

zamiiiriišuu jorgo vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaniiiiiiiiiiiiiiiii
Korisnikov avatar
By Hwacha
Gej zene iz nekog razloga nisu u losem psihickom stanju kao gej muskarci.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
[kleopatra]daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, oni se prodaju, daaaaaaaaaaaaaaaaa[/kleopatra]

OT: Ne smatram sebe pretežno jako nesrećnom osobom.
Korisnikov avatar
By Hwacha
Ne, zato sto je to zakljucak donet na osnovu makar 100 iskustava.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2502079#p2502079]Hwacha napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2502076#p2502076]Vel boy napisao:[/url]je li neko zaista s hvatio shta pisac uopshte zeli da kaze? samo pitam.
Jel i vi ovo ovde zovete trolovanje?
vidish, postavio si i sad pitanje a nije jasno ko koga i shta zove trolovanje.
mozesh li se jasnije, direktnije izrazavati, Hwacha, bar da skopcham/o shta uopshte hocesh da pitash, kazesh ili shta vec?
Korisnikov avatar
By Hwacha
Trolovanje je kada osoba A napise 30 redova, a osoba B mu se opusteno obrati sa "mozes li molim te da pojasnis malo bolje"
aha, znachi na mene se odnosi da "trolujem"? :nono:

prochitao sam evo treci put tvoj uvodni post (defekta chitanja s razumevanjem obichno nemam, veruj), i upade mi u ochi ovaj deo (valjda, poenta tvog nocashnjeg nemira), citiram te:

".....Veceras sam bio na chatu na ovom sajtu, i jedan decko/covek je konstantno postavljao pitanje "neko sa autom" To je ponovio mnogo puta, pa sam na kraju ja iz sale napisao "ima li neko sa dovoljno para za nocni posto kosta 140" saljivo aludirajuci na skupu cenu karte. Poenta sale je bila da ja trazim nekog ko ima dovoljno para da sebi plati nocni i dodje kod mene. Mozda neko to i nije razumeo, ali valjda je tekovina 21. veka da se pita ako ti nesto nije jasno.

Nakon sto sam ovo napisao, sledeceg trenutka sam bio kickovan sa sajta pod objasnjenjem da je prostitucija zabranjena.
Mislim stvarno..."

"za nocni" - shta? prevoz? autobus? seks? verujem da si mislio prevoz tj. autobus ili trolu ili tramvaj ili shta vec...., ali poshto nisi bio dorechen, nije toliko chudno shto je neko pomislio neshto drugo pa te sasvim krivo razumeo. i shta je bilo dalje shto je bilo, shala- ne shala, ti definishesh neke definicije i formulacije iz vecherashnjeg iskustva...... are you for real or you're joking?
Korisnikov avatar
By Hwacha
Definisem iz svih iskustava u proteklih 5 godina i zakljucujem sa vecerasnjim, koji mi je dao inspiraciju da podelim svoje vidjenje trenutne situacije vezane za mentalitet i psihicki profil prosecnog srpskog gej decka/starijeg coveka.
@Hwatcha, dobro, moze biti nazalost da je tako. ali, shta tebe tachno muchi tu, shta ti tachno smeta? to shto imaju problema s nachinima stizanja na sastanke, nemaju svi auto, nemaju svi para... shta? nije jasno.
Homoseksualci u Srbiji će i narednih dana biti pretežno jako nesrećni i tako će ostati do kraja nedelje, kada će pod uticajem ciklona sa severa postati slabo do umereno jako nesrećni i to najpre u brdsko-ravničarskim krajevima.
:gotika:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
pre bih rekao da su to muke ormaruske. a to nezadovoljstvo, mizerija itd je generalno za ljude u srbiji. a i ako ces ti da populaciju od 500000 ljudi u srbiji procenjujes na osnovu gay chata gde ljudi dolaze da bi nasli nekog za sex onda ne znam sta da ti kazem.

iz mog licnog iskustva, sve su to lupetanja. kad bih i ja posmatrao celu gej populaciju kroz taj chat i ja bih imao isto misljenje. razlika je sto ja poznajem puno ljudi i retko ko je primetno isfrustriran.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Da, preporuka je da malo prosetas, nadjes sebi drustvo koje nije smoreno, a ne samo da komuniciras preko romea i videces kako ce stvari drugacije da izgledaju.

Ako su LGBT zbog icega nesretni u ovom drustvu to je zbog diskriminacije i predrasuda i svega ostalog sto se nadovezuje na to. Malo li je?
Pa ipak, u Srbiji uglavnom srecem pozitivne gay ljude, spremne na salu i udri brigu na veselje. :zongler:
By Ulix
Hwacha, možda bi mogao da porazmisliš da pošalješ poruku korisniku koji se odaziva na Barni011. Baš kao i ti, on takođe misli da je drastično drugačiji od svih, toliko da je na višem evolutivnom stupnju; naravno, kada evolucija ne bi bila produkt zavere protiv hrišćanstva.

Mislim da biste bili odličan par.
Korisnikov avatar
By bern
nije mi jasna prva poruka... da li je autor ljut zbog kicka sa četa ili se pita što su gejevi nesrećni?

gayromeo i irc svakako su mjesta na kome je teško naći ispunjene gejeve (no pun intended).
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!