Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

By Speculum Columbae
Za one koji nisu upoznati sa terminom, transfer blama je ona neobjašnjiva i neočekivana reakcija kada gledate nekog dok pravi kompletnu budalu od sebe, i umesto da toj budali bude neprijatno, bude vama što je gledate.

Ovde možete postavljati slike, linkove, klipove, komentare (posebno sa foruma)...zbog kojih ste doživeli transfer blama.

Evo ga poznat primer:

Korisnikov avatar
By Mars
Najintenzivniji transfer blama dozivim kada neko u pozoristu/koncertu zapljeska kad mu vreme nije. Potpuno neobjasnjivo.

Jos ako je taj negde blizu mene, nekoliko mesta okolo-tad mi najradije dodje da umrem od sramote.

Ovo sa Malovickom...i slicni primeri u tom zanru - imun sam. Smejem se ili nerviram i to je to, ali blam ne.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ume bas jako da me drma, toliko da ne mogu da sedim mirno. kad naidjem na neki postavljam ovde.
Korisnikov avatar
By bern
kad neko gleda "preljubnike" (ona karamelina emisija) i onda kaže "to su životne stvari".
Korisnikov avatar
By Mars
Setio se drugog slucaja: kad ljudi u kesama (ili kao Deni - u plasticnim sudovima kupljenim specijalno za tu namenu) iznose hranu iz hotelskih restorana. Tad se blam bas onako zestoko transferise na mene.

:povez:
Korisnikov avatar
By Mars
Nista ja uvredljivo nisam rekao.

Tu se tehnički i ne radi o krađi.

Stvar je u tome da se uvek tako osećam u prisustvu gladnih ljudi.

Glad je jedno, po čoveka, duboko tragično i ponizavajuce osećanje (videti Isidoru Sekulić, "Sećanje na oca")

:(
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa i da se radi o krađi, bole me briga. Svi pametni, pa kradu, jedini ja da budem pošten, a glup ? Malo morgen. Krao bih ja i pare, ali do sada nisam za to imao prilike. :yes:
Korisnikov avatar
By Neutron
Kolicina njene gluposti je neverovatna:
Prvo: slikala se ovako???? :luda:
Drugo: okacila je ovo na fejs???? :hmm:
Trece: misli da je tako postala riba???? :egzorcist:
Korisnikov avatar
By HalfJack
Op op Kroejša edition >

I još jedan sa Bandićem. :setnja:

No dobro, s Bandićem i Jacom bih mogao ispuniti čitavi topic pa prestajem.
Korisnikov avatar
By Madonna
AHAHHAH taj sound effect na kraju tog poslednjeg klipa :radosnice:
Korisnikov avatar
By *deni*
:lol:
A ima i ona čuvena slika gde Samanta leži u nekoj rashodovanoj kadi sa malo mutne vode na sred nekog dvorišta ( koje liči na gradsku deponiju ) . :kada:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 18
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!