- 29 Nov 2012, 23:48

Isprike mundijalistickim gej Srbima.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2479824#p2479824]Vel boy napisao:[/url]Cekaj. Ti hoces da kazes da imas vise od 20ikusur godina. Jao.
Ja sam kao lojalni gradjanskoj, iskreno multinacionalnoj BiH civil nastavio pre/ozivljavati i onda kada su mnogi Srbi bili poslushali rkaradziceva sranja.

doshao si ovdje na ovaj forum da pacifistichke kozmopolitske, mundijalistichke gej Srbe generalizirash s srbonacifashistima i likujesh kako uzivash kako pate? Sramoto jedna!Meltdown!

Isprike mundijalistickim gej Srbima.

pa JA sam bio i ostao najglasniji protivnik toga dok su popaj, stripi, ti itd... zlurado prizeljkivali i nagovarali Srbe na tu glupost!Nadji gdje ja to "zlurado prizeljkujem" pobjedu Tomislava Nikolica ili pojedi svoje govno. Ali nije ni cudo sto si pobrkao loncice, s obzirom da cim cujes da netko dolazi iz Hrvatske uopce vise ne percipiras sto taj govori. Samo vidiš ustaše svuda oko sebe.
Ma, kome se ti obracash laereme i shta hocesh ovde?????Hocu da izvucem izvucem iz tebe siktanje jedne prljave nacionalisticke zmije koja me pita sto radim na ovom forumu, cisto na temelju toga sto dolazim iz Hrvatske. Ili bi isto tako pitao nekog Srbina "sta hoces ovdje"?