Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By gossip
sada i mene zanima obavezno javi ishod :)
By Ray Ban
Malo mi zasmeta kad' vidim ove slike sa djevojkomm :S

Ali mozda je i njemu isto... Imam drugaricu sam kojom sam stalno i sve su mu slike sa njom(zagrljeni) i svi misle da mi je djevojka.
Korisnikov avatar
By Marizza
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2467520#p2467520]Ray Ban napisao:[/url]Malo mi zasmeta kad' vidim ove slike sa djevojkomm :S

Ali mozda je i njemu isto... Imam drugaricu sam kojom sam stalno i sve su mu slike sa njom(zagrljeni) i svi misle da mi je djevojka.

Baš zato.. Najbolje je da ti to malo ispitaš.. Jer gledati se sa nekim toliko dugo.. Kontam da je i on u istoj situaciji kao ti..
By Ray Ban
Mislim da je u stoj situaciji kao i ja, ali opet sta znam...

Nego da nije, ne bi sigurno razgovarao vec vise od sat sa mnom. :D
Korisnikov avatar
By ilija f
Slika
:D :D IO SOY TU MADRE :D

nadam se da će sve biti kako valja :)
By Ray Ban
Aaaa...

Evo prije 15-ak min javlja mi se neka cura i pita 'jesi l' gay '.. Rekao sam da nisam... Provalio sam da je profil lazan i da se to 100% on javio..

Javio sam mu se i reako da mi je to mogao reci sa svog profila, al' govori da ne zna o cemu pricam... xD :S
By Ray Ban
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2467558#p2467558]space_oddity napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2467543#p2467543]Ray Ban napisao:[/url]Aaaa...

Evo prije 15-ak min javlja mi se neka cura i pita 'jesi l' gay '.. Rekao sam da nisam... Provalio sam da je profil lazan i da se to 100% on javio..

Javio sam mu se i reako da mi je to mogao reci sa svog profila, al' govori da ne zna o cemu pricam... xD :S
A šta ako se taman ponadao?
A sta , a sta.....

Sta znam.. Pomislio sam da je mozda rekao drugu,pa se taj drug javio preko laznog profila..

Poslije sam shvatio da je to 100% on..
Rekao sam mu da me to mogao slobodno pitati bez da to cini.. Al' eto..
On tvrdi da ne zna o cemu pricam.. Pitao sam ga je l' poznaje 'tu djevojku', rekao je da ne, ali na tom profilu pise isto mjesto stanovanja kao i kod njega...

Opet sam mu rekao da mi je slodobno mogao reci i da se ne ljutim...
Ali izgeda da se uplasio, te je pobjegao.. :(
Korisnikov avatar
By Torry
nema veze, videcete se u skoli, sad imas razlog da mu se javis kad prodjes pored njega

bar znas kako se zove i jos ponesto o njemu
By Ray Ban
K'o da sam znao da ce ovako biti...

Sve lijepo, lijepo i na kraju..................... :farewell:
Cak sam pomislio da ce me odma' izbrisati iz prijatelja,al' eto nije.
Korisnikov avatar
By Torry
a polako, sta ocekujes? mozda i njemu srce treperi pa je otisao da se smiri :D

ocekujem jos jednog novajliju i sledecu temu: decko koji mi se svidja me muva na fejsu a ja pobegao, sta da radim?

salim se malo :)

btw, sto si toliko nesiguran u sebe? jesi li ti muvao nekog do sad? sta je sa samopouzdanjem?
Korisnikov avatar
By Marizza
Ništa se ti ne brini. Sve će biti ok. Miriše meni ovo na jednu lepu zimsku romansu. :sweet:
By Ray Ban
Ma joj... Trenutno sam izgubljen.

Divni ste. Sve je to lijepo od vas sto kazete,ali ovo mi se trenutno mota po mislima ''Sta ako sve to kaze drugovima, pa ja dobijem 'po nosu?'' :S
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!