Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Blond Brat
devica/vaga

Ponekad pomislim da gora nisam mogla ispasti, toliko emotivnosti i hladnokrvnosti u istom trenutku, moje dvoumljenje, tvrdoglavost... :sigh:
Korisnikov avatar
By sort_of_me
^ OMG sestro po horoskopu! :D isto jbt, loše nam se piše... :sigh: :mazi:
Korisnikov avatar
By mirth
Selfish Prick Annoying Attention-Whore

:shok2:

:kesa: :kesa: :kesa:
Korisnikov avatar
By gossip
Ovan / Vodolija:

"Nepokolebljiva je i sigurna u svoj identitet, uprkos zajedljivcima koji na nju ispaljuju strele svojih ogovaranja.
Reč je, bez sumnje, o fascinantnoj ličnosti, aktivnoj i plodnoj, izuzetno živog duha...
Zahvaljujuci ovoj vezi Vaših znakova, imaćete interesovanje za sve. To je skladna kombinacija jer sposobnost za inicijativu dobro povezuje sa istrajnošću. Ova kombinacija je na dobrom glasu i zbog toga što ujedinjuje dva znaka koja su podjednako otvorena prema svetu, vezana za prijateljstvo i ljudsku slogu.Vaš podznak Vodolija utiče na Vas da uživate da budete drugačiji, čak se ponosite svojim individualizmom..."

ah so true :D
Korisnikov avatar
By Darling
Neka si ti izvukao ono što se tebi najviše sviđa :P Čim sam počela da čitam, znala sam da si to uzeo sa sajta Miroslava Odalovića. Puno sam kombinacija tamo pročitala, uopšteno je i uglavnom pozitivno...nije fora :P
Korisnikov avatar
By acid drop
niko nikooo, kao jaaa
niko nikooo, kao jaaa
Korisnikov avatar
By gossip
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2461376#p2461376]Darling napisao:[/url]Neka si ti izvukao ono što se tebi najviše sviđa :P Čim sam počela da čitam, znala sam da si to uzeo sa sajta Miroslava Odalovića. Puno sam kombinacija tamo pročitala, uopšteno je i uglavnom pozitivno...nije fora :P
ma znam da je uopsteno uradjeno :) zavisi jos tu mnogo drugih stvari tipa u kojim kucama su vladari znaka i podznaka,njihovi aspekti sa drugim planetama itd... :)
ali i u ovom uopstenom tekstu dosta toga je tacno za mene :)

a sto se tice teksta nashao sam ga na ovom sajtu http://www.brija.com/forum/index.php?topic=18078.0" target="_blank :)
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 72
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!