Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

By Summertime
Budite nežni... Shit happens. :rida:

Povredio sam se dok sam drkao.
Ako neko ima sličan problem neka mi se javi!
By Summertime
Samo sam hteo da kažem da se takva :rida: dešavaju.

@Anhedonie
Povredio sam se pre nekoliko godina. Posetio dva urologa. Ako želiš, detalje mogu da ti pošaljem u privatnoj poruci.

@everyone
Šta je Sisorama hteo/htela da kaže?
Korisnikov avatar
By Stripi
valjda sa klještima za oraje.
Nemam pojma, aktivno drkam od desete godine i nikake povrede mi se nisu dogodile. Evo, saću bacit drk, da vidim, možda uletim u kakvu opasnost.
Korisnikov avatar
By *deni*
Mora da ga je nemilosrdno bacao u nesvest, krvnički.
Ima takve gospode, ima... Toliko se razgoropade dok drkaju da mu jebu kevu.
Mora da nije bio ni obrezan, pa je pokidao sebi sve lance i katance.
:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By *deni*
Stripi, slikaj ejakulat i postavi ovde sliku. Da vidimo gustinu, boju i teksturu. Pošto se kvalitetno hraniš, mora da su pokazatelji kvaliteta na zavidnom nivou.
:fancyklap:
Korisnikov avatar
By antibiotic
a verovatno nije ni prestajao da drka posle "povrede"...

neka postavi sliku da strucno procenimo koliko je to sve ozbiljno.
Korisnikov avatar
By *deni*
Bila jedna koleginica - majmunica iz nekadašnje mi firme što se fukala sa kamermanom ( između ostalih ), a volela je da dokazuje kako je uska, skoro kao nova.
I tako jedne prilike joj se razvezala jezičina i ispriča ona nama samoinicijativno kako se tom kamermanu raskrvario kurac do te mere da je krevet ličio na klanicu, jer je njena pica, Bože moj, zadivljujuće respektabilno uska.
Ja sam odmah posumnjao u tu priču i otišao do tog kamermana da ga pitam šta se tu stvarno desilo i da li je gurao u picu, ili čmar. Odgovor nisam dobio, ali je zato ta alapača sa sumnjivo uskom picom dobila takvu grdnju od njega, da je to bilo za pamćenje. :trach:
I tako... Svakakva muka strefi čoveka u životu prokletom, bitno je uvek gledati, pa zadržati prisebnost i određenu meru digniteta, šta god da se desi, a dešava se svašta... Grozan život, šta ćeš...
:gotika:
Korisnikov avatar
By acid drop
Ja sam jednom drkala svoj veliki, debeli, neobrezani, balavi buzdovan i dogodila se nezgoda. Ali neću o tome javno, koga zanima - ima pm. :pervert: :bj:
Korisnikov avatar
By Madonna
Hej, ja bih voleo da mi kažeš šta se desilo, očekujem pp. :)
Korisnikov avatar
By Mars
Meni i dalje nije jasno. Ako si SAM sebi drkao....pa nije bas da limes tog trenutka izmedju ZADOVOLjSTVA i BOLA tezi NULI, tj da nije bilo nekih naznaka i da nisi mogao da se zaustavis pre nego dodje do te neke povrede?
Korisnikov avatar
By bas bleu
mozda je neki home appliance bio u igri pa je 4 bilo premalo a 5 previse.
Korisnikov avatar
By bothways
Eto, izdrkah ga nedavno, nakon nedelju dana nametnute apstinencije, i sve je bilo u redu. Bio sam pazljiv, u skladu sa tvojim savetom. Osecam se dobro.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!