Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Ma i igračka pištolj - varalica može da posluži. U kineskim radnjama prodaju neke modele koji su baš uverljivo slični pravom oružju.
:avalon:
Ili neku sonu kiselinu u bočici, pa je samo politi u oči razularenim napadačima. :eureka:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2439865#p2439865]ZvezdasBG napisao:[/url]Bokser nositi sa sobom i to je to. Nije veliki, a ni težak i može se strpati u bilo koju torbu, ranac ili džep. Kad klepiš nekoga sa njim u facu zauvek ćeš mu izmeniti lični opis.
Neko gore pomenuo pištolj? Opali sa njim pa ćeš na robiju bez obzira dal' si nekog pogodio ili ne. Takav nam je krivični zakon.
Zakon je jednak I za posedovanje tog boksera, kao I za pistolj. zato, ako vec treba birati izmedju necega 100% ucinkovitog cak I u slucaju veceg broja napadaca I bokser, moj izbor ce uvek biti vatreno oruzje.
Denijeva ideja za nosenje cekica je najbolja, sa zakonskog aspekta.
Inace, poznaje li neko napadnutog decka?
Korisnikov avatar
By Sunce
Strsno.

To se desi kad je mladima biti navijac najunosniji posao. Tu agresivnost iz decackog doba nikako da smire seksom...znate onu pricu da se kolo za agresiju smenjuje sa kolima za seks kod muskaraca. Da se vise seksaju, ne bi imali problema sa gej ljudima.
+

Skole su nam nacionalisticke i crkva se uvukla u njih, pa truju na sve strane.
^ Upravo.
Samo mi se nekako cini da se suzavac najlakse 'sakrije'. Boxer se uvek lako 'prepozna' a za suzavac bar postoji sansa da prodje kao neki medicinski sprej za nesto, sapun za suvo pranje ruku, smtng ... ako dodje do toga da te pitaju 'sta imas u dzepovima?' :)
E ne znam za tu palicu
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2439913#p2439913]Popeye napisao:[/url]zbog čega si ga izgleda i ti izdvojio, jer nije bio ništa posebno odvratan u odnosu na ostale. ;)
Čitam komentare ali i imena onih koji komentarišu, šta je tu čudno?
A izdvojio sam ga zato što je to surova realnost, moguća buduća žrtva staje na stranu svojih dželata. Odlično poznajem sebe i dobro znam šta sam hteo ovim da kažem i jednostavno nisam jedan od onih koji se utapaju u moru tvojih sitnih i onih manje sitnijih provokacija. ;)
Korisnikov avatar
By Madonna
od kad sam pročitao ne mogu da se oraspoložim. ne znam ni šta bih rekao.
Korisnikov avatar
By Azdaja
frrr...nadam se da ce se momcic brzo oporaviti

btw, jako mu je dobar drugar koji je zbrisao dok su ga tukli...

neko rece bokser - bokser ne vredi ako ne znas posteno udariti :/

ja sam od onih dzogera koji trce kasno uvece ili jako rano ujut. i obicno nosim palicu sa sobom, eto "pametnog" resenja :D http://armyshoponline.com/prodavnica/in ... Path=55_82" target="_blank
e to sam imao i ja. iskreno preporučujem, vrlo praktično i efikasno oružje, a opet nije po defoltu takvo da te uvali u maksimalno sranje, poput noža ili pištolja. plus, omogućuje zadržavanje distance od napadača.
Korisnikov avatar
By gossip
oni su tek tako blejali u parku sa cekicem za meso? ma da...to je nesto namesteno
sigurno da je nameshteno tj. isplanirano i ohrabreno. u Srbiji na zalost ne manjka antigejnih stranaka i ideologija (dovoljno videti novu vladu i ko je sve njom zadovoljan) koje sponzorishu antigej teroristichke grupe, pogotovo pred Prajd.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Pa imaš linkove ka objavljenim vestima, a u temi piše da je pušten iz urgentnog sa saniranim povredama i da za sada teško govori i slabo se kreće, ali biće ok.

Šta još o dečku? Osim onoga što bi mogao sam, da dođe ovde, da napiše.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
^
jebem ja mater tebi i svima vama sebicnima koji samo gledate svoje dupe. da su prebili tebe ili nekog tebi bliskog pitala bih tebe "sta jos o decku?"

stoko idiotska
By Kragi
E ja bih ti sad svasta rekao al' mozda stvarno nije ni vreme, ni mesto.
Generalno se po forumu pise svasta a kad eto nekog prebiju zato sto je gay onda ga svi zale, ukljucujuci i one ciji se stav u biti ne razlikuje od ovih koji mlate - samo se drugacije manifestuje. :)
Synesthesia je bar iskren :radosnice:
Nemoj da se nerviras zbog budala ;)
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Kragi, verovatno se secas situacije prosle godine kada je u oktobru pretucena jedna osoba koja je meni i danas draga i sa kojom sam u svakodnevnom kontaktu, a ja sam o napadu na nju saznala upravo preko ovog foruma i odmah otisla na urgentni.
Ja ne zalim nikoga, mozda i ovu osobu poznajem, ako ne direktno, onda se mozda blisko druzi sa nekim ko je opet meni drag i ko se zbog njega trese ovih dana.

Ja jesam lebejska koja je providna, tj. na osnovu mog fizickog izgleda svi znaju sta sam, da to tako kazem. I ja izlazim u taj klub i pre par vikenda sam bas u tom parkicu sedela satima i pila sa drugom pre nego sto smo usli u klub.
Sutra ce se to isto desiti meni, mom drugu, mojoj devojci.
Iako nisam aktivista ili aktivisticki nastrojena, zelim da pomognem ako ikako mogu.
Ja sama znam kakve su mi misli prolazile dok je moja drugarica lezala na urgentnom i prolazila kroz opereaciju i kasnije citav oporavak.
Tako da ali apsolutno necu da tolerisem debile koji se na svim mogucim temama proseravaju i gube vreme, a kada se desi nesto konkretno onda proradi balkanski mentalitet "super, komsiji crkla krava, boli mene kurac, moja jos na pasnjaku mirno pase."
Nisam ja mislio na tebe, ako uopste ima potrebe da ti to napominjem, cak ni na koga konkretno posto ne bih da se i ovde kao i na svakoj drugoj temi opet otvori rasprava o tome. Pricam uopsteno o baljezganju po forumu na koje si morala da se naviknes do sad te me zato cudi burna reakcija. :)
Nista vise.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!