- 10 Sep 2012, 04:47
Kragi, verovatno se secas situacije prosle godine kada je u oktobru pretucena jedna osoba koja je meni i danas draga i sa kojom sam u svakodnevnom kontaktu, a ja sam o napadu na nju saznala upravo preko ovog foruma i odmah otisla na urgentni.
Ja ne zalim nikoga, mozda i ovu osobu poznajem, ako ne direktno, onda se mozda blisko druzi sa nekim ko je opet meni drag i ko se zbog njega trese ovih dana.
Ja jesam lebejska koja je providna, tj. na osnovu mog fizickog izgleda svi znaju sta sam, da to tako kazem. I ja izlazim u taj klub i pre par vikenda sam bas u tom parkicu sedela satima i pila sa drugom pre nego sto smo usli u klub.
Sutra ce se to isto desiti meni, mom drugu, mojoj devojci.
Iako nisam aktivista ili aktivisticki nastrojena, zelim da pomognem ako ikako mogu.
Ja sama znam kakve su mi misli prolazile dok je moja drugarica lezala na urgentnom i prolazila kroz opereaciju i kasnije citav oporavak.
Tako da ali apsolutno necu da tolerisem debile koji se na svim mogucim temama proseravaju i gube vreme, a kada se desi nesto konkretno onda proradi balkanski mentalitet "super, komsiji crkla krava, boli mene kurac, moja jos na pasnjaku mirno pase."