Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Baldy
Originally posted by Pitomi oblak
sto mi je ovo sa ujakom simpaticno, he he he, jerbo sam i ja ujak pa ko zna na sta ce moj sestric naletati :D

elem, ima nas u porodici barem jos trojica cetvorica :D
U mojoj familiji samo sam ja sumnjiv... Ujak je na vreme pobegao u Ameriku... :)
Korisnikov avatar
By Pitomi oblak
Originally posted by Baldy
U mojoj familiji samo sam ja sumnjiv... Ujak je na vreme pobegao u Ameriku... :)
He he he, pametnica, pobegao za SAD. To cu ja da uradim u neko dogledno vreme :D
By just!N
Jedan brat (od neke tamo tetke koju sam video 3x u zivotu :P ) mi je sumnjiv...primetio sam da odmerava samo momke kad god sam isao s njim u grad...mozda sam nesto ranije i rekao u sali ali on se pravio da ne cuje :ozbiljan: ...nista me ne moze iznenaditi! :P
Korisnikov avatar
By Nemiroff
pmpl! Ma prvo sam sumnjala na rodjenog brata, posto ima sve predispozicije da je gay. Al jbg vec je 2 ipo godine sa nekom ribom i ima uzasno misljenje o gay populaciji. Ovako...vise nikoga ne mogu da izdvojim..kxm..jedino sestru od tetke za koju znam da je imala sex sa svojom ortakinjom pre mnooogo godinica,al sada je sa likom vec 4 godine i ima onaj trip u glavi "porodica, deca..itd."
Korisnikov avatar
By Duh_iz_Konzerve
Originally posted by amnesia
Imate li jos nekog clana uze ili sire familije da je gay, ili sumnjate na nekog ili da se npr nije zenio/udavala pa se rodbina hrani pricama kako je zastranio/la :lol: ?
aaaaa moja sestra od strica,je ama 100% les ..elem,kako znam:D pa jbt ima 34god i vuce se sa "najboljom" drugaricom vec dobrih 8 godina,a ni ona nije udata..a celo drustvo njeno vec poslalo klince u prvi razred..a kada pricaju preko fona,"jaoo mico,e sad sam ustala stavi kafu dolazim za 5min"..pa se mislim koga ona zeza:superheroj: samo mi je trulo da je pitam,e kako ti je devojka:) a kada joj kazem kako joj "najbolja" drugarica izlgleda ona sva cveta,oci joj cakle od srece..mada da mi nije sestra,iz prve bih joj startovala tu istu "najbolju"drugaricu...zivele "najbolje" drugarice:muzika:
Korisnikov avatar
By m..
Kod mene nema, bar koliko ja znam. Mada, ranije u generaciji mojih baba i deda i njihovih roditelja bilo je par njih koji se nikad nisu zenili/udavali, e sad da li se nisu udavali zato sto nisu hteli, ili zato sto nisu nasli nekog ko bi im ogovarao, ili da ne bi parcali imanje, ne znam... U sakom slucaju bilo ih je par komada koji su solirali kroz zivot.
Korisnikov avatar
By Hys.
Jel neko gledao od vas "Darmu i Grega"? E, ako jeste-Darmini roditelji JAKO podsecaju na moje-liberalci, koji pored day job-a se bave oklutnim, filozofijom, astrologijom, out sam od 14godine, tata pije kafu sa mojom deckicom i mojim muzem...eto prava komuna:vestica:
sto znaci, ako je iko gay-ne bi imao problem da to objavi-a inace svi u porodici smo misljenja da su svi biseksualni, samo jos neki toga nisu svesni(mislim da jedino moj muz se batrga protiv ovog misljenja, stoji kao poslednji cvrsti bastion strejt snage, i odbija tu mogucnost kod sebe:lol:
Korisnikov avatar
By jugoslovenka
Ne znam ni za jednog gaya u familiji, ali sumnjam na svog brata.
By Çâðê_DUP
Originally posted by amnesia
Imate li jos nekog clana uze ili sire familije da je gay, ili sumnjate na nekog ili da se npr nije zenio/udavala pa se rodbina hrani pricama kako je zastranio/la :lol: ?
ajd kad vidis ovu poruku, otvori temu u kojoj ces pastovati tekst koji sam ostavila barem na pet mesta, u temama: biseri sa chata, gari, milosrdni andjeo bil klinton i adolf hitler .....

moja tetka sa oceve strane je gej
moj otac je latentni biseksualac :arapin:
By alexandermagic
Koliko znam, a znam dosta o svojoj familiji, živoj i mrtvoj - ne.

Gore napisano se odnosi na maminu stranu :osama:, jer me tatina nikad nije bogzna koliko interesirala, i za mene mahom ne postoje, pa ne vidim razlog da išta bitno znam o njima. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By ray_of_light
nisam znao da postoji ovakva tema. :)
ja znam za svog brata (u familiji) i on za mene. detinjstvo smo proveli zajedno. slucajno smo se "sreli" na romeu. uh, kako smo se obojica uplasili tada. kasnije smo porazgovarali o svemu i od tada je sve ok, ali ne pricamo vise o tome, cak i kada smo sami.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
mislim da ima jedan. al se ozenio. al ja i dalje mislim isto.

i za roditelje isto sumnjam da su bi. najvise kad mi kazu "pa to moze da se bira", keva ima i iskustva.
Korisnikov avatar
By erkondisn
babin brat i babin stric (s mamine strane) su bili svecenici... jasno ko dan... :lol:

vi's mogla bi se i nastaviti obiteljska tradicija, a ne da pisljivi licni dohodak zaradjujem krvavim radom :lol:
Korisnikov avatar
By Vel boy
ju, ne videh ovu temu pre

shest godina stariji rodjak mi (s mamine strane), te koliko mi je tata govorio brat dedinog (s ocheve strane) mi strica (shto ce reci jedan od dedinih mi stricheva) pochetkom dvadesetog veka iliti brat Alekse Sh.

a jedno osam godina mladji rodjak mi (s mamine strane) je umalo postao pop ( :giggle: i ono shto erkondisn reche da se podrazumeva :lol: ), no, koliko chuh pre godinu dana se ozenio.... pa ne znam.... :)
Korisnikov avatar
By Tungi
Mali sestrić. Treći razred osnovne. Sad je krenuo i na balet, jer kaže 'To je moja ljubav, moj život' :lol: Pre toga je imao drugih 'profesija' i raznih sekcija, dramskih, recitatorskih... Ne druži se sa dečacima, ima svoju lutku, princezu Jasminu. Već komentarišu kako liči na ujaka :lol:
Korisnikov avatar
By mikeli
Ja imam dva starija brata, od 39 i 36 god, koji su nezenjeni, a kako ce biti i nece se .... Ovaj stariji se gadi lgbt osoba, ovaj mladji, voli zivot, malkice mi je sumnjiv i nista drugo ...
Imam neke mladje rodjake, od 21-25 god, za koje sumnjam da su bi (dal bi,moram ih pitati) ... Imam misljenje da su ovi mladji klinci i klinceze, otvoreniji medj sobom i sa roditeljima, cast izuzetcima, i tako ...

E da, imam pun komsiluk nezenja, recimo njih 10, od preko 44 god, i retki su javno setali "lepsu polovinu", i iz njihovih usta je kad jedan komsija kaze, juce se pobise moj mali, sa ovim i onim, jedva ih razdvojismo (a ni jedan nema ni kuceta ni maceta)
By str00ja
Ne zna se ni za koga sigurno. Znam samo da je kumina pokojna tetka bila autovana lezbejka, to su svi znali. Keva i ja osnovano sumnjamo na mog strica drugo koleno, plus uvek s njim imam neki nedefinisan vajb u fazonu podsvesno se kontamo :wundy: S tim što je on u US veći deo života pa sumnjam da je in the closet. A imam još par tako stričeva ovde za koje ja pomalo sumnjam, nisu se nikada ženili, a "povučeni su na određen način", u nedostatku boljeg izraza. Imam jednog mačo rođaka u inostranstvu sa transvestitskim slikama po fejsu, ne znam šta da mislim :lol: Toliko od mene, sve nešto possibly maybe, oću gej rodbinu :sudija:
Korisnikov avatar
By Marvin
Ja najbliže tome što sam stigao je mamin prvi dečko koji je klozerirani peder.
Korisnikov avatar
By bern
jedan moj rođak se ubio zbog psihičkih problema. kad sada saberem utiske koje sam sakupio kao klinac, jasno mi je da je bio gay koji nije mogao da se izbri sa sobom ni sa društvom... tužna priča.
Korisnikov avatar
By deran
stric sigurno,tetke mnogo sumnjive,premda je jedna udata...

pederska vamilija... :awesome:
By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2363456#p2363456]mikeli napisao:[/url]Ja imam dva starija brata, od 39 i 36 god, koji su nezenjeni, a kako ce biti i nece se .... Ovaj stariji se gadi lgbt osoba, ovaj mladji, voli zivot, malkice mi je sumnjiv i nista drugo ...
Imam neke mladje rodjake, od 21-25 god, za koje sumnjam da su bi (dal bi,moram ih pitati) ... Imam misljenje da su ovi mladji klinci i klinceze, otvoreniji medj sobom i sa roditeljima, cast izuzetcima, i tako ...

E da, imam pun komsiluk nezenja, recimo njih 10, od preko 44 god, i retki su javno setali "lepsu polovinu", i iz njihovih usta je kad jedan komsija kaze, juce se pobise moj mali, sa ovim i onim, jedva ih razdvojismo (a ni jedan nema ni kuceta ni maceta)
Ja bih se pre kladio na ove što se gade. To tako uvek bude. :awesome:
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2363426#p2363426]erkondisn napisao:[/url]babin brat i babin stric (s mamine strane) su bili svecenici... jasno ko dan... :lol:

vi's mogla bi se i nastaviti obiteljska tradicija, a ne da pisljivi licni dohodak zaradjujem krvavim radom :lol:
I najpišljiviji lični dohodak mora da se zaradi.. Krvavim radom !
:yes:

Nemam pojma, svi su mi u familiji onako manje - više stokasti, nisam primetio neke složenije ljudske osobine kod njih, osim bazičnih, tako da i ne znam da li bi i ko mogao da neguje pederastične porive.
Prozaični razgovori i jeftin humor na okupljanjima - to su osnove moga odnosa sa familijom. :yes:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Ne, da ja znam. Bilo je slučajeva kad sam u neke sumnjala, no nijedna od tih pretpostavki se nije pokazala tačnom. :sigh:

S druge strane, neke malo starije rođake su me onomad vijale po selu da me štipnu za pipiripi. Bežala sam kao oparena i nisam kontala foru. :neznam:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!