Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
svi koji ulazite u ovaj topic, ostavite političku korektnost vani! :sise:

enivej, sjedim neku večer s društvom ( :spliff: :snob: ) i nakon što smo pretresli sve aktualne društveno-političke prijepore i tračeve, zapitasmo se koja su tri najgora europska naroda. :kolo:

no, prije nego smo se upustili u sastavljanje top liste, prodiskutirali smo kriterije, koji se sastoje od toga da su to narodni nesposobni u ostvarivanju deklariranih ciljeva, kulturnom baštinom i istaknutim pojedincima manjkavi, te općenito u kurcu. :lol: or something, we were high. ^^

u svakom slučaju, dvojica strejtera u drustvu su se odmah slozili o prva dva mjesta (srbi i albanci ^^), dok je jedan na trece mjesto stavio ruse, a drugi talijane. :drama:
jedan je peder odbio sudjelovati u toj "rasističkoj anketi", dok se ja nisam mogao odlučiti između srba (nikada nikome s toliko mnogo nije uspjelo toliko malo), albanaca (toliko slastičarnica a u nijednoj dobri kolači), hrvata (jedini hrvati koji su imali muda su bili ustaše, ujedno i najgori zločinci), švicaraca (em bankari em brdske seljačine koje su ženama jedva dali pravo glasa), slovenaca (alpski srbi), crnogoraca (srbi), finaca (kriptonacisti plus ikea jednako bljak), mađara (zalutali u europi i koji kurac uopce govore), bugara (spoj srba i cigana, jel), talijana (može li renesansa iskupiti sve ostale promašaje), portugalaca (siromašna kolonijalna sila!) i bjelorusa (lukašenko, također šta im uopće dođe to bijelo, kao da su rusi inače crnci?!).

na rumunje nemam prigovora. ^^

uglavnom, što vi mislite - koja su tri najgora europska naroda? :kolo:
Korisnikov avatar
By Sunce
Stvarno ne znam.

Ja volim autenticnost, pa makar bila glupost.

Srbi ili Albanci, definitivno.

Srbi jer sve sto je vredno uniste. Spoj ekstremnih nacionalista i ekstremnih radodajki - onih kojima je tudje govno ukusnije od sopstvenih slatkisa. Srbija je poput onih seoskih kuca: hiljadu objekata nedovrsenih, fasada nezavrsena, a zivi se u jednoj prostoriji pored sporeta.

Za Ruse ne bih rekao. Treba otici u Rusiju i uveriti se. Ta zemlja je uvek bila izolovana - zbog Mongola ili zbog crkve, ali uvek je na neki nacin kasnila u kulturi, pa kasnije nadoknadjivala sa preterivanjem. Sankt Peterburg je izgradila da nadoknadi. U svakom slucaju, vole kult vodje, kult mocnika. U nekoj emisiji sam video da aktuelni umetnici prave skulpture Putina i Medvedeva poput onih za vreme Staljina.
Korisnikov avatar
By Srklet
barni, ne budi tako ozbiljan. :mazi: ljeto je, sad je vrijeme za ovakve topice. :lol:

e, sad se sjetih da sam imao jos jedan argument protiv hrvata: oni nisu nigdje medju prvima zbog svoje totalne prosjecnosti, pa ne mogu biti ni medju tri najgora europska naroda. među prvih deset, naravno. :D
Korisnikov avatar
By Tungi
Poljaci i Rusi u istoj ravni- stoka primitivna, necivilizovana, nekulturna, pijana, ovi drugi još i ogavniji sa svojim socijalizmom/komunizmom, treći su čisto zlo.
Korisnikov avatar
By Sunce
^

Nista manje nisu kulturni od Ameriknaca ili ostalih naroda. To ti se samo cini.

Ali ekstremni jesu, mada je to isto sranje, a drugo pakovanje: ili komunizam ili Hriscanstvo - do besvesti. No, i tu su se radjali geniji. Ako nista, kompozitori, balerine i sl.
Korisnikov avatar
By Tungi
Takav mi posao, pa ih srećem svako malo, i dajem sebi za pravo da nekoga nazovem ljubaznim ili neljubaznim, pokvarenim ili dobronamernim, ne oslanjajući se na naslove, činjenice, iskustva drugih... Al se ograđujem i od generalizacije. I takođe, branim pravo da nekog volim, manje volim ili ne volim uopšte, što ne znači i da mrzim.
Korisnikov avatar
By Sunce
Naravno, Tungi.

Bio sam u Rusiji, u Sankt Peterburgu. Grad je mnogo lep, zaista. Ali narod ekstreman.

I neko rusko drustvo je tako kao sto si naveo: nekako strokavo sa imperativom ispijanja i napijanja. :lol:
Korisnikov avatar
By smaug
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2407504#p2407504]Popeye napisao:[/url]svi koji ulazite u ovaj topic, ostavite političku korektnost vani! :sise:

enivej, sjedim neku večer s društvom ( :spliff: :snob: ) i nakon što smo pretresli sve aktualne društveno-političke prijepore i tračeve, zapitasmo se koja su tri najgora europska naroda. :kolo:

no, prije nego smo se upustili u sastavljanje top liste, prodiskutirali smo kriterije, koji se sastoje od toga da su to narodni nesposobni u ostvarivanju deklariranih ciljeva, kulturnom baštinom i istaknutim pojedincima manjkavi, te općenito u kurcu. :lol: or something, we were high. ^^

u svakom slučaju, dvojica strejtera u drustvu su se odmah slozili o prva dva mjesta (srbi i albanci ^^), dok je jedan na trece mjesto stavio ruse, a drugi talijane. :drama:
jedan je peder odbio sudjelovati u toj "rasističkoj anketi", dok se ja nisam mogao odlučiti između srba (nikada nikome s toliko mnogo nije uspjelo toliko malo), albanaca (toliko slastičarnica a u nijednoj dobri kolači), hrvata (jedini hrvati koji su imali muda su bili ustaše, ujedno i najgori zločinci), švicaraca (em bankari em brdske seljačine koje su ženama jedva dali pravo glasa), slovenaca (alpski srbi), crnogoraca (srbi), finaca (kriptonacisti plus ikea jednako bljak), mađara (zalutali u europi i koji kurac uopce govore), bugara (spoj srba i cigana, jel), talijana (može li renesansa iskupiti sve ostale promašaje), portugalaca (siromašna kolonijalna sila!) i bjelorusa (lukašenko, također šta im uopće dođe to bijelo, kao da su rusi inače crnci?!).

na rumunje nemam prigovora. ^^

uglavnom, što vi mislite - koja su tri najgora europska naroda? :kolo:
Ja ne znam kako mozes da pises ovakve stvari.

Svedska kompanija Ikea. Svedska.
:skijanje:
Korisnikov avatar
By barni011
Ne verujem o cemu vi raspravljate.

Ajd mi objasnite koja je razlika izmedju ove teme i Hitlerovog pisma iz 1919g koje se cuva u muzeju toelrancije u Njujorku?

nema razlike

u oba slucaja se fomiraju stavovi na temelju netolerancije i viseg, nizeg
Korisnikov avatar
By deran
britanci
nemci
francuzi

sva tri naroda kolonijalistčke imperije,naročito prva,sa bog te pita koliko leševa iza sebe-oni su za uniju,ali samo parcijalno učestvuju,oni vole ameriku i amerikance,ali ih smatraju prostim...

nemci-ne znam kolko naivno može da zvuči četvrti rajh,al merkelovu ne podnosim,a ne podnosim ni same obične nemce,koji plaćaju i grade svima,sve,uvek i svugde... :drama:

francuzi-nemačka prišipetlja,koja uvek svoj sav podređuje istoj.takođe zameraju zeljama u promblemima nerad i disciplinu,a kolko čitam,najmanje rade od svih razvijenih zemalja...

generalno ne volim ljude/nacije koji dele mudrost,poštenje i dobrotu,dok su sami harali i haračili,nameću svoje vrednosti kao univerzalne ("spasimo planetu zemlju"-vi ste je zagadili,pa je i vi spašavajte...)...
Korisnikov avatar
By Anhedonie
srbi - ne treba pojasnjena, rusi - srbi na steroidima i bugari - zemlja im je raspad.
Korisnikov avatar
By bas bleu
ja imam problem sa poljacima. ali u njihovim prodavnicama mogu da se kupe medena srca pa sam rastrzana. :drama:
Korisnikov avatar
By Delete
Nemci - ledeni, bezosecajni kapitalisti

Rumuni - prljava druzina, koja na uglu svake ulice ima pare za lajt-sou-krst visok najmanje 5m, crkvu da se svaki pripadnik te smrdljive zajednice ne oznoji da dodje do crkve, pa da ne usmrdi sve oko sebe vise nego inace, ali nema pare da bar zakrpi rupe na putevima, da prodjes kao covek pored tih krstova i crkava...ili su ih gradili da kod svakog od njih stanes i pomolos se svevisnjem, da ti ne otpadne tocak na vozilu do sledeceg. :rafal:

Trece mesto, u mom slucaju, dele Irci i Madjari...elaboriracu drugom prilikom, kad se odlucim za jedne od njih
Korisnikov avatar
By Mage
Albanci
Rusi
Bosanci

tim redom. Zatim idu: Srbi, Makedonci, Crnogorci, sve bivse sovjetske zemlje, Hrvatska, pa ostale zemlje juzne evrope (sem Spanije :love: ).
Korisnikov avatar
By bothways
Ne posmatram ljude kroz prizmu nacionalnosti niti poznajem ijedan narod dovoljno dobro da bih mogao da generalisem. Znam dosta Evropljana razlicitih karaktera i karakteristika i nemam neki poseban zakljucak.

Ono na cemu mozemo da zasnivamo zakljucke kao sto su "top lista 3 najgora evropska naroda" svodi se na predrasude, generalizaciju, licne netrepeljivosti, "anecdotal evidence", uvrezena misljenja i slicno. I naravno, na po koju "istinu". :)
Korisnikov avatar
By bern
italija - MI ZNALA SAMO MOJA JEZIK.
francuska - "- excuse me... - ž n komprend. -fu!"
hrvatska/srbija "- molim vas kafu/kavu. - nema ovd(j)e kafe/kave!" :D
Korisnikov avatar
By Torry
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2407610#p2407610]bothways napisao:[/url]Ne posmatram ljude kroz prizmu nacionalnosti niti poznajem ijedan narod dovoljno dobro da bih mogao da generalisem. Znam dosta Evropljana razlicitih karaktera i karakteristika i nemam neki poseban zakljucak.

Ono na cemu mozemo da zasnivamo zakljucke kao sto su "top lista 3 najgora evropska naroda" svodi se na predrasude, generalizaciju, licne netrepeljivosti, "anecdotal evidence", uvrezena misljenja i slicno. I naravno, na po koju "istinu". :)
upravo ovo

ne zelim da generalizujem iako imam podobrih razloga da kazem da smo jedan od najgorih. mozda ne najgori. ali po cemu se meri to? mozemo dosta toga da navedemo ali nisu li svi takvi, manje vise?

elem, pojedinac, kao sto kaze Dante, moze biti dobar ili los covek. meni nebitno koje nacionalnosti.
Korisnikov avatar
By Misfit
isisaste svu zabavu truizmima. :rida:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2407604#p2407604]Dante napisao:[/url]Svuda na ovom svetu ima loših ljudi i medju njima poneki dobar.
F. M. Dostojevski
Ne mogu da dam odgovor na temu, jer se ne krećem u okviru kategorija voleti/ne voleti (svoj) narod.
Patriotizam je pogrešno shvatanje: kako možemo reći da volimo svoj narod kada većina tog istog naroda pojedinačno ide na živce i nervira nas? Dakle - kada na jednom mestu okupimu grupu ljudi koji nam idu na živce, tada tu grupu nazivamo narodom i onda je volimo.
Vrlo jednostavan primer može da se nađe na ovom forumu. Barni, koji je u sukobu sa dobrim delom naroda ovde; mrzi ih, prezire, sažaljeva, oseća kako je iz ovog ili onog razloga moralno superiorniji, ili ga prosto nije briga za njih, kako god, stvar je hermeneutike.
Sličan zaključak može da se primeni na sve narode, što opet vraća na citat.
By Ulix
Ne znam šta bih rekao.

Osim da mi ne diraš Mađare.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Previše uopšteno i nedovoljno definisano pitanje. Najgori po čemu?
Mislim da nije moguće uzeti kriterijum - po svemu.

Takođe je bitno razdvojiti narod od države jer se nužno ne poklapaju, što dodatno otežava stvar.

Ne dopada mi se tema, nimalo konstruktivna, a uz to me zabole kurac - pojam nacije je so last century.

Popeye, počinješ spamovati besmislenim temama i to ne u trash zoni ili trač areni.
Ja bih ti dao jednu opomenu, za početak.
Korisnikov avatar
By Stripi
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2407512#p2407512]Sunce napisao:[/url]Stvarno ne znam.
Srbi jer sve sto je vredno uniste. Spoj ekstremnih nacionalista i ekstremnih radodajki - onih kojima je tudje govno ukusnije od sopstvenih slatkisa. Srbija je poput onih seoskih kuca: hiljadu objekata nedovrsenih, fasada nezavrsena, a zivi se u jednoj prostoriji pored sporeta.
To je točno, ali opet ne zanm kak se po tome razlikuju od Rvata.

Pa onda, općenito Balkanci, Francuzi (jednostavno mi se gade) i ne znam koje bih treće dodao. Britanci su mi na ivici ali mi opet nisu svi bezveze.
Ne znam, neka treće mjesto ostane nepopunjeno do daljnjeg.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!