Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By 李香兰
Trazio sam temu ali nista nisam uspeo da nadjem. Tako da ako postoji, ja se izvinjavam zbog nepotrebnog spama i ako moze link do vec postojece.

Ok, da predjem na stvar. Da li vam smeta njegova neobrijana brada? U smislu bockanja koje ostavlja smesne crvene tackice oko usana u toku -> :kissing: koje znaju da peku i budu iritirantne. Govorim iz iskustva. :mad:
Korisnikov avatar
By bern
ne bih volio da dobijem osip, tako da jeste problem ako je neka čelična u pitanju. doduše, još se nije desilo...
Korisnikov avatar
By 李香兰
@Sixto
Tell that to my completely rashed chin and upper lip that burns!

A mozda je stvar u tome sto ja nemam sopstvenu da me stiti od njegove. :lol:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Cure vole kad brkovi žare.
Ja nisam cura. :sudija: :lol:

Šalim se, zavisi kako koja. Generalno mi se dopadaju te od tri dana kada bockaju po licu, ali kada krene da mi lagano po stomaku prevlači, toliko mi bude osetljiv ponekad da to boli.
Korisnikov avatar
By bern
pa koža treba da je čista prikom konzumiranja poljubaca :lepeza: a ako ti se učini da ti je lice nadraženo, isperi dobro hladnom vodom u nekom razumnom periodu nakon toga.
Korisnikov avatar
By Darling
Jao, mene je jedan dečko odrao tako! :povez: Brada mi je bila oguljena, a usne ne pitaj, baš je peklo. Ne sećam se čime sam mazala, ali se sećam kako je pizdeo kada mu stavim palac na bradu, dok se ljubimo :lol: Ono nije bila brada, nego šmirgla :povez:
By Kragi
Pa ne bode svaka. Evo moja je bas soft ^^

Inace, ne volem :)
By Kragi
Ajde, al' samo zato sto je nemas (:
Korisnikov avatar
By Mali-Princ19
Umerena mi je okej, ali sam protiv smirgle.
Meni brada ne raste ni u 24toj, a koza mi je stvarno osetljiva kad se duze smirgla.
Ali opet, kad me neko sa bradom poljubi po ramenu i lagano ugrize....uh..... :eya:
Korisnikov avatar
By HalfJack
S toliko sam se malo ljudi ljubio, pa niti ne znam koliko je brada bio važan faktor (ako su i imali brade one su bile jako kratke) iako više mi je smetalo ljubljenje s pušačima (taj nikotin kada se ljubiš s pušačem je tako odvratan kada ga osjetiš u ustima) also bad kissers (koji kurca ne znaju što rade pa zabijaju jezik poput nekakvih aviona u usnu šupljinu - čak sam jednom prekinuo ljubljenje i pitao 'a koji kurac ti to radiš?' <3).
Korisnikov avatar
By Dirrty
Meni je podnošljivija kraća i grublja, jer me malo duža golica.

Moja je gusta i jaka, pa ko se usudi...
By loreenche
Zavisi od osobe do osobe, i jačine dlake. U većini slučajeva smeta, ali pošto sam twinkatwink, nemam problem sa tim. Što se poDpitanja tiče, prva facijalne dlake su mi nikle u 17toj. Tako da, nemoj da tripuješ, kad porasteš kašće ti se samo :)
Korisnikov avatar
By deran
e... :awesome:

inače,ako je pregruba,tipa moje,da... :srbin:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!