Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By sapa09
Kao sto naziv teme glasi.. :)

Da li se lako vezujete za ljude?Koliki je broj ljudi u vasem zivotu za koje ste vezani?
Sta sve to neko mora da ispuni kod vas da biste mogli da kazete da ste vezani kod nekoga? :)

Evo, da odgovorim na temu prva.. :)
Tesko se vezujem za ljude i najbitnije mi je da mi odgovara sklop licnosti...Mada postoje mnoge stvari koje neko mora da ima, da bih mogla da se vezem..
A potrebni su mi samo prsti jedne sake da nabrojim ljude za koje sam vezana.. :)
Ali zato za njih sam spremna da ucinim daleko vise nego sto bih sebi ucinila.. :)

Ako postoji neka slicna tema ili je ovo u pogresnom podforumu, molim moderatore da obrisu temu.. :)
By alexandermagic
Teško se vezujem, a kad se to već desi (poslije čitavog niza testiranja) postajem Kerber koji te ljude štiti od svih nedaća. Nauditi njima je isto kao i nauditi meni.

Gore napisano se odnosi isključivo na prijatelje, ne na partnere.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
sjajna tema. stvarno. vezujem se za ljude, volim da budem pri ruci, omognem, priskocim, tako to. a to mogu najpre tako sto se vezem.
sa druge strane, zapanjujuc je broj dugogodisnjih poznanika za koje me boli kurac.
Korisnikov avatar
By Blady
Vezujem se posle nekog vremena, a i volim da vezujem (kaisevi, marame) ..
Korisnikov avatar
By Rakunica
Da li cu se za nekog vezati zavisi samo od mene. Vezana sam za neke osobe, jedna od druge kao dan i noc razlicite, sto znaci da ne postoji odredjeni tip osobe za koji se vezujem i to kad se desi, mogu slobodno da kazem da je za zivot.
Sve bih ucinila za njih, nema granica :superheroj:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
ranije sam se jako vezivala

sada se nekako vise ne vezujem za nove ljude
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
brzo se vezujem, ali isto tako brzo se i "hladim"

nemam nijedno prijateljstvo iz detinjstva, srednje i slicno. ali sam u svakom periodu svog zivota imala do 5 osoba koje su mi bile bitne i koje sam u tim periodima nazivala bitnim.

ranije sam tim osobama sa kojima osetim povezanost stavljala oreol, sada sam "opreznija". dajem celu sebe u svakoj vrsti odnosa, zbog toga se valjda i brzo razocaram ako to ne dobijem kao povratnu informaciju u istoj meri.

ali nisam zlopamtilo. osobama koje su mi bitne bile pa i na mesec dana u zivotu, uvek cu se naci i pomoci ako treba.

sto je najcudnije, uglavnom se povezem sa osobama koje su moje suste suprotnosti. dakle, nemamo zajednicke interese, zajednicko drustvo, ali verovatno mi je i to najinteresantnije, posto razmenjujemo iskustva..
Korisnikov avatar
By Hys.
Tesko se vezujem.

A kad se jednom vezem-odvezivanje ne ide.

Ili ako mora da ide, biva izuzetno bolno, pre nego sto tako nesto odlucim. Kad odlucim, onda je po kratkom postupku.

Poslednji put se desilo pre 14 godina - to, da se od nekog odvezem. I naravno da je bilo u pitanju prijateljstvo. Jako mi tesko pada kada izgubim prijatelja.

Prijatelji su moja porodica, koju sam ja birala.
Korisnikov avatar
By Tungi
A to ima veze i sa odmicanjem godina... Alijenacija i asocijalizacija.
Nisam ni verovao da ću od osobe u konstantnom avaprcu, postati jedan od takvih. Stranac.
Korisnikov avatar
By Mage
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2359945#p2359945]alexandermagic napisao:[/url]

A zasto partneri ne bi mogli biti i prijatelji do kojih nam je stalo?

Ont: sta ja znam... Poprilicno sam introvertan po prirodi, tako da nemam puno prijatelja... svega par. No, mislim da je to slucaj sa vecinom odraslih osoba or? Mislim, ne mozemo biti bliski sa celim svetom.

A sad da sam vezan za nekim pupcanom vrpcom, nisam. Mislim volim ja sve njih i uradio bi za njih mnogo, ali ipak sam ja jedna individua :)
Korisnikov avatar
By De Vil
Pih, ja sam džubre , vežem se i o'ladim jednako brzo, a nazanimljivije je to što neke osobe skontaju koliko su ti značile tek kada se ohladiš, a tada bude poprilično kasno. :nokti:
Korisnikov avatar
By Srklet
jedina osoba bez koje čovjek ne može živjeti je on sam. sve ostalo se može odvezati, bez obzira koliko boli.
za osobe koji mi znače se dosta vezujem, al se često zna desiti da jednoga dana, i sam iznenađen time, ustanovim da više ne osjećam povezanost. meni je ključan reciprocitet za bilo kakav blizak odnos; kad ga nema, stvar vrlo brzo ode u kurac.
Korisnikov avatar
By antibiotic
recept za dugu ljubav i cist racun jeste imati i dati prostor sebi i drugima.
umereno i nikad previse intenzivno.
ne biti zamerljiv za njihove slabosti i umeti popustiti,
a svaki susret je jedan mali praznik radosti za sebe.

tako sam uspeo da zadrzim gomilu starih prijatelja.
Korisnikov avatar
By bern
to se mijenja s vremenom. ja se lako vezujem kad postoji pozitivna energija. međutim, moja klozetiranost je uvijek bila konačna nepremostiva prepreka u tom vezivanju. pričam, naravno, o prijateljima i oni koji bi to mogli biti.
Korisnikov avatar
By LadyOfTheFlowers
mmm... sto se partnera tice ne.
sto se prijatelkja tice, ne.
ali kad se desi!! onda sam ko pas, mogu tacno da ubijem ako neko dira meni dragu osobu. takvih ljudi ima mozda oko 8.

ali volim nove ljude i ljude uopste, samo kad je vezivanje u pitanju bas nisam mnogo za to.
Korisnikov avatar
By Myself
Starost me uvek asocira na samocu.
Mislim da se sa godinama ljudi teze vezuju jer svako nosi neki svoj krst.

Moj je takav da sada i kada mi kazu da je nebo plavo, ja cu da pogledam i proverim da li je. :)

Zato, sa godinama sve teze. ;)
Ne mislim samo na ljubavni odnos.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
nije mi tesko da se vezem ni da te odnose "razvezem"..

jedino bih sigurno umrla bez colorada. ili bih se uzombirala. ili sta znam. nesto strasno.
By alexandermagic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2360210#p2360210]Mage napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2359945#p2359945]alexandermagic napisao:[/url]

Kakvo ti je to pitanje uopće?

Naravno da i partneri to mogu biti -- nekim osobama. Meni ne, jer klasificiram ljude po "kategorijama", kako bih si olakšao život što je više moguće. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Mage
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2360458#p2360458]Myself napisao:[/url]Starost me uvek asocira na samocu.
Mislim da se sa godinama ljudi teze vezuju jer svako nosi neki svoj krst.

Moj je takav da sada i kada mi kazu da je nebo plavo, ja cu da pogledam i proverim da li je. :)

Zato, sa godinama sve teze. ;)
Ne mislim samo na ljubavni odnos.
Mislim da je ovaj post pogodio sustinu medjuljudskih odnosa, i kako se oni menjaju sa godinama. Kako godine odmicu, nasi kriterijumi se dizu sve vise i vise, strpljenje za gluposti pada sve nize, kao i energija koju imamo da trosimo. I sve to na kraju vodi vecoj samoci. Ne kazem da je to lose, jednostavno je tako.
Korisnikov avatar
By Mage
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2360499#p2360499]alexandermagic napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2360210#p2360210]Mage napisao:[/url]

Kakvo ti je to pitanje uopće?

Naravno da i partneri to mogu biti -- nekim osobama. Meni ne, jer klasificiram ljude po "kategorijama", kako bih si olakšao život što je više moguće. :ozbiljan:
Pitam se samo da li takva klasifikacija zaista olaksava zivot... cini mi se vise da je prisilna, nego prirodna. Zar je zaista toliko tesko prihvatiti cinjenicu da seksualni odnos sa nekim ne iskljucuje nuzno i razvoj emocija? Ili moramo imati kontrolu nad svim?
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2360500#p2360500]Mage napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2360458#p2360458]Myself napisao:[/url]Starost me uvek asocira na samocu.
Mislim da je ovaj post pogodio sustinu medjuljudskih odnosa, i kako se oni menjaju sa godinama.
Ne mora to nužno da vodi ka samoći. Sve zavisi od toga kakve si izbore pre toga pravio:

"Understand that friends come and go, but with a precious few you should hold on.
Work hard to bridge the gaps in geography and lifestyle, because the older you get, the more you need the people who knew you when you were young."

(4.17 ko neće sve)

long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!