Galadriel napisao:ne zudi se za necim vec za nekim.
I za nečim i za nekim. Možeš žudeti i za slobodom, lepotom, ali i za konkretnom osobom.
Galadriel napisao:ljudski kvaliteti su glavni faktor pri izboru. da si nekad nesto duboko osecala razumela bi me, kao i to na koga se meni 'dize'
Izvini, ali ti si ponajmanje kompetentna da govoriš o dubini mojih osećanja.
Galadriel napisao:ja nisam bi i da, nema problema. i ne, ne spavam sa muskarcima.
Kako to?

Dakle, ti tvrdiš da su ljudski kvaliteti glavni faktor pri izboru, zatim ti ne spavaš sa muškarcima što implicira da muškarci nemaju ljudskih kvaliteta. Sjajno!
Galadriel napisao:sex je sex, neko ga kapira kao sport, i povremena zudnja u tom smeru bilo sa zeljom za ostvarenjem ili ne, prema bilo kome god ne osporava nista, a kamoli neke imaginarne identitete koji su po tebi
strogo definisani htenjima pojedinaca pa makar bili i povremeni ili prolazni, usputni
Aha. Neko ko povremeno bije nije nasilnik. To ne osporava dobrotu, a kamoli neke imaginarne zakonske okvire. Ti zatvori su stvarno tričarija i kapric građanskog društva.
Galadriel napisao:doduse mozda toliko polazis od sexa jer nisi srela nekog ko bi te privukao, tj. na koga ti se dize zbog njegovih kvaliteta :plete:
Utvrdili smo da si sklona predrasudama, meni u tom sveznanju ne ostaje ništa da kažem.
Ja kada pišem na forumu, bilo na ovoj temi ili nekoj drugoj govorim o nekim svojim zapažanjima, iskustvima, radostima i 'tugama'. Često je nešto što pitam motivisano radoznalošću. Ali nikad nisam, bar ne sa predumišljajem, pisala pežorativno o nekim korisnicima, niti sam sebi dozvoljavala da za nekog koga ne poznajem kažem
da nije duboko osećao i da mi predrasude pomute um. Kada je reč o meni, ti to ne radiš prvi put. Uvek si onako pritvorno podmetala virtuelnu nogu. Ne ulazim u to zašto radiš, niti me zanima, ali te najlepše molim da me se okaneš.