Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Hans
Nikada nisam bio i ne mogu biti treći ili četvrti.
Ako nisam dovoljan, ja na toj stanici silazim, pa neka me zameni bolji. Možda bih i mogao da razumem prevaru posle 10 godina zajedničkog života. Posle par meseci teško. Jer, ako ti to uradiš i ja ti oprostim, ti ćeš to uraditi ponovo. I onda još jednom posle. I tako u krug.

A na konto onoga što je napisala Inner-Smile...well, pri odabiru partnera gledaš koliko ti se dopada i ako ga zavoliš i postane deo tebe, verovatno nećeš poželeti da ga varaš. Zato se partner ne bira kao čarape.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Bila sam neverna, svaku svoju devojku sam prevarila (nije za pricu, ali to su chinjenice).

Odlucila sam da vise to necu raditi ni sebi, ni devojci sa kojom sam, ni trecoj osobi. Nema smisla i svi izadju grbavi iz tih prica.

Da li bih istolerisala, oprostila ne znam, jer mene navodno niko nije prevario. Mhm, vazi, nego su prevelike pip da priznaju..
Korisnikov avatar
By ultraviolet
nemogu ja to kad se upletem s nekim to je ušas nemogu. nikad nisam prevarila.

al' bila sam drolja jednom.

ali prevarili su me hihihihi.
Korisnikov avatar
By ROYAL
Pročitao sam celu temu i mogu da kažem da mi se kenja od nekih odgovora i pokušaja racionalizacije svojih (ne)dela.

Nikada nisam nikoga prevario, niti ću, to jeste stvar principa, ma koliko se nekome činio glup ili naivan. Naravno da, dok smo u vezi, i dalje postoje ljudi koji su objektivno bolji, lepši, privlačniji, pametniji, seksipilniji od naših trenutnih partnera. Obejktivno. Ali subjektivno ne postoje. A kad se subjektivno približi objektivnom lepo sedneš, objasniš situaciju i svako svojim putem.

Prevaru ne bih nikada oprostio. Mislim da ne postoji nikakav splet okolnosti, situacija i bilo čega drugog koji bi prevaru mogli da opravdaju ili objasne - pod pretpostavkom da se daju u cilju dobijanja "oprosta" (pod time mislim prvenstveno na "eto, desilo se", "bio/la sam pijan/a", "falilo mi je pažnje, samopouzdanja, "mom egu je trebao boost" i sl.).
Ja sam malo specifičan po tom pitanju - ja radim sve da do prevare ne dođe ( u tome nekad čak i preterujem) i uvek sam u fazonu "bolje sprečiti nego lečiti", ali ako se ipak desi uvek ću umeti da cenim da partner dođe i kaže šta se desilo nego da ćuti i da ja to saznajem naknadno (a sve se sazna). Da ne budem shvaćen pogrešno, mi smo završili pa smo završili kako god okreneš, ali ljudski gest je nešto što ću umeti da poštujem.
By Hans
Doduše, meni se na prvoj godini faksa desio seks sa dvojicom istog dana ali u različito vreme. Tada nisam bio ni u kakvoj vezi. :sigh: Prevario sam samog sebe možda ali bilo je :up: :)
Korisnikov avatar
By Kittrie
a je l prevara ako (po)zelis nekog drugog a ne uradis nista?
{i to kazem mojoj 2. polovini}
ako je, onda sam serijska varalica.

je l prevara ako se poljubis/povatas pijana sa nekim isto pijanim drugom/drugaricom a ne znaci bas nista??
{i to kazem mojoj 2. polovini}
i onda sam serijska varalica.

je l prevara ako se posexas sa nekim drugim dok si u vezi sa prvom osobom?
to uradila 1.5 put (ovo drugo je pod znakom pitanja pa zato dajem 0.5),
i bem mu, za prvi put nikad nisam osetila grizu savesti, bila sam ocajna i mrtva pijana. :sigh:
{to nisam rekla onoj jednoj, a bome mislim da necu uskoro ni drugoj}

i kapiram taj koncept, jbt POSTOJE SITUACIJE kad se zestoko zajebes
i STVARNO NISTA NE ZNACI !!
cak ne mora imati nikakve veze sa trenutnim stanjem vase veze, vec sa..
Boga pitaj cim.

mene navodno niko nije prevario
(osim poljupca koji mi je prijavljen odma i nije bio nista- eto, ja to kapiram !!)
a i da jeste, saslusala bih mirno
i u zavisnosti od dosta faktora donela odluku.
ali teoretski sam sklona oprostaju, hriscanka prava. :isus:
By Kragi
Najgore sto sebi mogu da dozvolim je flert.
Ljubljenje, vatanje, karanje, drkanje, cyber sex i sl sa nekim drugim ni pod tackom razno. :D
Cak ni flert nikada nije u njegovom prisustvu, ne zato sto ne bih smeo, vec zato sto u momentima kada je pored mene zasluzuje punu paznju.
A stvari tipa 'Juce sam se zezao na faceu sa nekim stjuartom :pervert: ' uvek moze da procita ako zeli :)
Korisnikov avatar
By Kittrie
kul, sad sam jos i najveca kurva koliko vidim.
pffff.
ama vi ne kapirate stvari.. kako ih ja kapiram.
i ona/on UVEK ima moj punu paznju (osim u momentu kad nema, jbg !! )

edit2: ja sam verna.
ucila sam iz svojih gresaka, i sad cu biti verna.
ili.. ono u sta zaista verujem - bicu potpuno verna onoj osobi koja je TO,
i kad je TO TO.. tad necu imati ni misao o vernosti ili neveri nego je to prosto tako.
dok ne osetim TO, bice kako treba da bude. eto.
Korisnikov avatar
By sofia
kao sto mi i ime ( sinonim za vernu ljubu ) kaze :)
Korisnikov avatar
By badu
U poslednje vreme poprilično.
By Kragi
Originally posted by Kittrie

kul, sad sam jos i najveca kurva koliko vidim.
pffff.
ama vi ne kapirate stvari.. kako ih ja kapiram.
i ona/on UVEK ima moj punu paznju (osim u momentu kad nema, jbg !! )

edit2: ja sam verna.
ucila sam iz svojih gresaka, i sad cu biti verna.
ili.. ono u sta zaista verujem - bicu potpuno verna onoj osobi koja je TO,
i kad je TO TO.. tad necu imati ni misao o vernosti ili neveri nego je to prosto tako.
dok ne osetim TO, bice kako treba da bude. eto.
:smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:

eh, ti si opet nesto emotivno rastrojena (bila) pa se nasla prozvanom? :nesiguran:

Ma meni je Drca vec jednom rekao da sam papucar :gubitnik: a i volim samodisciplinu.
... Ljudi su razliciti a kvalifikacija koju sebi lepis uopste ne stoji. Svako od nas na svoj kalup bre. :D
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Da,
bio sam neveran, doduše samo dvaput.
Obilo mi se o glavu, ali čovek se uči na svojim greškama...

Kad volim i kad je to ono pravo, kao što je to bio slučaj sa poslednjom vezom, onda zaista nemam potrebu da varam osobu sa kojom sam, jer sa njom imam sve što mi je potrebno.

Mišljenja sam da osoba treba prvo da bude verna sebi, pa partneru...
:)
Korisnikov avatar
By EYA
mladost - ludost
vernost - glupost

iskrenost - ljubav :love:
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by Kragi

eh, ti si opet nesto emotivno rastrojena (bila) pa se nasla prozvanom? :nesiguran:
..............
... Ljudi su razliciti a kvalifikacija koju sebi lepis uopste ne stoji. Svako od nas na svoj kalup bre. :D
ma..
nisam se nasla prozvanom nego gledam ostale, svi verni do bola, pa zato rekoh da ja ispadoh najveca kurva. :lol:
mogu i ja da napisem kako sam 'vaka i 'naka a nisam.
{ne da insinuiram da ljudi lazu, ali i ne verujem u sve napisano}

inace, "vernost" je relativan pojam.
a sebe smatram "vernom" osobom jer sam srcem i dusom uvek bila uz osobu sa kojom sam.
..a jednom sam, skoro 2 god, bila "verna" sebi i svojoj ljubavi ( sto je najvaznije) i u periodu kad nisam "bila" sa tom osobom. mislim da je TO poenta.
btw.- naposletku, ona je (bila) vredna toga.
Korisnikov avatar
By EYA

a sebe smatram "vernom" osobom jer sam srcem i dusom uvek bila uz osobu sa kojom sam.

to je i za mene sustina vernosti, sve ostalo su licimurna preseravanja :flasher:
Korisnikov avatar
By Kittrie
^ da? sta jsam sad uradila?? :doh:
{sry, ali od ovolike "vernosti" ovde mi se pjukuje}

e, od sutra cu bome da budem sva primerena
da se lazno/drugacije "predstavljam/manifestujem" i svima pisem sve lepo, lepo,
duge, duge, sunce, more, ljubav, poljupci i oblacici.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
je l' mi veruješ da nisam pročitala ni reč, samo promatram kako slova talasaju :smeh:
Korisnikov avatar
By acid drop
nikako ne stižem da budem verna ljuba.

edit: Kittrie<3
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by ultraviolet

je l' mi veruješ da nisam pročitala ni reč, samo promatram kako slova talasaju :smeh:
verujem.

no, od sutra pisem sve lepo, lepo,
duge, duge, sunce, more, ljubav, poljupci i oblacici.

edit: dosadila mi uloga forumske "marije magdalene", sad bi malo da glumatam Isusa.
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Kittrie je čudo prirode!
Uvek me nasmeju njeni postovi...
:wundy:
Korisnikov avatar
By Kittrie
hvala , hvala, ali molim vas da se vratimo na temu vernosti,
jer ce ovo sve biti iseceno i ljudi nece moci da vide koliko sam/smo (NE)verni.

edit: :sigh:
ali , evo ovde, ja sam "iskrena" i jos pricam poozbiljno.
VERNA sam svojim postovima i sebi.
verna, verna, verna.
By Kragi

..............
ma..
nisam se nasla prozvanom nego gledam ostale, svi verni do bola, pa zato rekoh da ja ispadoh najveca kurva. :lol:
mogu i ja da napisem kako sam 'vaka i 'naka a nisam.
{ne da insinuiram da ljudi lazu, ali i ne verujem u sve napisano}

inace, "vernost" je relativan pojam.
..a jednom sam, skoro 2 god, bila "verna" sebi i svojoj ljubavi ( sto je najvaznije) i u periodu kad nisam "bila" sa tom osobom. mislim da je TO poenta.
btw.- naposletku, ona je (bila) vredna toga.
Svakako nisi jedina, koliko vidim dosta njih pise da vara.

btw, moj post neka neko demantuje slobodno. Nisam ga pis'o zbog 'postenjal, jednostavno sam takav :trep:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
:awesome: :awesome:

Kad mogu ostali da budu spameri možemo i mi.
Molim lepo...
:nokti:
Korisnikov avatar
By Kittrie

Svakako nisi jedina, koliko vidim dosta njih pise da vara.

joooooj, pa ne varam ja. :rida: missim, pravim razliku izmedju pijanog zajeba i kontinuiranog varanja.

no, kako sam upala, iskreno nisam sve iscitala, al mi ubolo oci koliko njih je kao bas verno.
otkud znam, live and let live.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!