Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By IriS
ne postoji TIP žena koji može da mi se svidi... uostalom kako se ukalupljavaju, ja ne kapiram, pa onda valjda i ne mogu da ih utipiziram. :blenta:

postoje osobine ljudskih bića koje mi se svidjaju i one koje mi se ne svidjaju (ili koje me iritiraju, boljerečeno). a pošto ovde svi nabrajaju pozitivne osobine, ja ću negativne, odbijajuće. lepeza1

-izrazito ne volem žene koje se lože na moć, funkciju i/ili fakultetsku diplomu. ta nesposobnost da vide osobu ispod svega toga mi je :odbij:

-one koje su (kao) super sa svima, svi su im "prijatelji" (do prve prilike), ponašaju se u stilu "kako sam ja kewl, sve poznajem i svi me vole" su mi :bljak:

-one koje se svima smeškaju, šlihtaju, komplimentiraju i kad treba i kad ne treba, jednostavno one koje manipulišu tudjim egom (što i nije toliko teško na pomenut način), da bi ostvarile ličnu korist su mi providne i nezanimljive.

-izrazito ne volem ni one koje žive od toga šta drugi misle o njima. one su mi tužne, samim tim i neprivlačne.

-a posebno su mi :odbij: one koje uhvatim da me muljaju, tj. pokušavaju da izmanipulišu muljanjem, a moj mozak svašta pamti, pa ih lako hvatam u tim rogobatnim manipulacijama. ali njih neko vreme volim da ostavim u mislim da su uspele da me izmuljaju. :evilgiggle:

sve u svemu, mene je jako teško privući :lol:
Korisnikov avatar
By lorna
Koliko si ih "volela" Iris, pa ih sve poznajesh :balon:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Pre bih reko da sedi na forumu dovoljno dugo :smeh:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by unic0rn
bingo :lol:

poznaje me ko zlu paru. :liz:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by lorna
Koliko si ih "volela" Iris, pa ih sve poznajesh :balon:
ne uči se samo na greškama, neki ljudi uče posmatrajući i razmišljajući.
Korisnikov avatar
By lorna
Pa da, postoje razne metode uchenja.

izrazito volem žene koje se lože na ples.

Iris, tebi je onda dovoljno da te voli jedna :love:
By page

Dakle,devojke,sta vi volite,ili makar,cemu naginjete?????

JA volim sve i naginjem svemu:)....nije mi bitno da je lepa ili zgodna(to sam vec ja,tako da je jedna dovoljna :) ,najbitnije je da je sexy i da prosto zraci nekom energijom.da uziva u zivotu i sebi.da je nezavisna,spontana,radoznala i spremna na sve... :) ))da je malo opasna i nedohvatljiva....da imam neki izazov...
devojka koja mi se trenutno svidja je visoka,kratka plava kosa,slatka i butch...i uzasnoooooooooo je sexy.....grrrr
ali nemam tip,svidjaju mi se i mrsavice i bucke i visoke i niske i kratka i duga kosa....ma sve,samo da nije dosadna...to ne prihvatam:):cigareta:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by IriS
Originally posted by unic0rn
bingo :lol:

poznaje me ko zlu paru. :liz:
I hear ya. Svasta se nauci kada sedis ovde dugo, i umes da ucis posmatrajuci :yes: :yes: :yes:
Korisnikov avatar
By switchon1234
Originally posted by Freya

Vidim da su već dve osobe na ovoj temi opisale fizički izgled koji i ja odmah primetim što se devojaka tiče: crna/tamna kosa i plave oči. Uglavnom duža kosa i viša osoba.
Fizički to gore napisano i dalje važi, kao neki ideal. A taj ideal svaka 2. osoba koja mi sve svidi u stvarnom životu pobije, jer niti imaju crnu kosu niti plave oči...

Ipak, ne sećam se da me je ikad privukla devojka niža od mene. I u 80% slučajeva su imale dužu kosu.

Privlače me one devojke sa kojima kada sam najviše ličim na ono što bih volela da budem i isto u obratnom smislu.
Volim kada su spremne za istraživanje (i mentalno) - a mogu da izgrade sa mnom neki zajednički sigurni kutak, kada su fleksibilne i tolerantne a vole da analiziraju, kada su donekle nestabilne, nesigurne, a sa druge strane ipak znaju šta žele...Svakako mi je važno da se osećam sigurno pored nje. Volim kada me podstiču na razmišljanje.

Ne volim blejače. Volim kada vidim zainteresovanost ka nečemu (tj. kada se bave nečim u životu).
Korisnikov avatar
By Duh_iz_Konzerve
Originally posted by ultraviolet

eee.
ovo je idealan tip. (štooo se fizičkih karakteristika tiče, ofskroz)
nikad ne naleteh na nešto 'vakooo u rl-u.
srećom. umrla bih.
no, da pređemo na stvar.

Slika
Ja znam jednu devojku koja uzasno licu na ovu ribu...kuku ..al jbg zauzeta:hekla:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
dobro, zašto je ja ne poznajem? sramota.

i da, definitivno imam problem.
Slika
Korisnikov avatar
By Das Ich
sve vise kapiram koliko mi je bitno da imamo slicna interesovanja i pogled na svet, pored visine naravno :lol: :D

razni tipovi devojaka mogu da me privuku, vazno je da ima dominantnu pojavu, da zraci energijom, da ima neki specifican stil oblacenja...pozeljno blago bahate pokrete (samo bez foliranja i frajerisanja) i dubok glas :cekam:
Korisnikov avatar
By zozefin st
evo moj tip trenutno: da je malo krupnija od mene, crna kratka kosa, tamne ochi, punije usne, oblaci se u hipi fazonu(shareno), dobra je u rukometu, kulturna, fina, i vozi crveni kamion bele boje :D
Korisnikov avatar
By ultraviolet
Originally posted by zozefin st

evo moj tip trenutno: da je malo krupnija od mene, crna kratka kosa, tamne ochi, punije usne, oblaci se u hipi fazonu(shareno), dobra je u rukometu, kulturna, fina, i vozi crveni kamion bele boje :D
đes me to videla? HAHA
Korisnikov avatar
By ultraviolet
šta sam sad rekla, isuse.
šalim se. sad me je sramota. neće se ponoviti.
pardon.
Korisnikov avatar
By Lux_bl
Slika

Slika

Uploaded with ImageShack.us

Volim žene poput nelly furtado... :D
kukovi, sexy stomak, srazmjerne grudi ... aaaa
:dancing:
Korisnikov avatar
By Vampiria
Nisam sigurna da imam tip~ Ložim se i na butch i na fem i na andro~

S obzirom da sam ja fem(recimo) onda bih rekla da mi andro i butch malo više odgovaraju~ Drugim femicama se uglavnom mogu diviti~

Fizički izgled može da varira... Uglanom sam se dosad ložila na niže od mene(iako sam fem volim biti dominantnija :blady: ) al imoja trenutna devojka je viša, i to ne predstavlja problem.

Rećiću da je ONA moj tip~ Svetle oči, tamna kraća kosa, bled ten, alternativno orijentisana u muzici i stilu oblačenja~

Ne volim previše bučne, koje se svuda rasipaju i prave važne(ostavimo to meni :alexis: )

Volim kad imam o čemu da pričam s njom, zajednička interesovanja - da se privlačimo, ali i različita - taman da se dovoljno nadopunjujemo time.

Ima tu još dosta...
Korisnikov avatar
By zozefin st
Originally posted by zozefin st

evo moj tip trenutno: da je malo krupnija od mene, crna kratka kosa, tamne ochi, punije usne, oblaci se u hipi fazonu(shareno), dobra je u rukometu, kulturna, fina, i vozi crveni kamion sive boje :D
eh, da dodam : da ima jedan (ili vise) pirsing, da ima jednu (ili vise) tetovazu :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
nemam tu podelu na andro, fem i buch... svaka devojka ima to nesto lepo u sebi (ala cu sad da se nakenjam :lol: )

volim devojke koje imaju svoje ja, i koje se ne daju prvo vece... koje znaju sta zele u zivotu, svesne su toga sta pruzaju i sta mogu da ocekuju kao povratnu reakciju...

posto sam andro, kada se osvrnem na bivse, uglavnom sam i bila sa andro curama sto se veze tice, a za zezanje, kombinacije i one night stand sam bila koliko sam femicama, toliko i sa bucherkama...

plavuse i plave ili zelene oci mi se nekako lepe za srce :mljac:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
@ zozstagod
ne, eto, ne vozim kamion još uvek i nisam kulturna i fina, al' suština je tu haha
fail
By therealrocknrolla
- Da ima karakter Kraljevic Marka
- Da pravi krofne kao moja mama
- Da ne skita po kaficima i ne ocijuka sa ''prijateljima'' na fejsbuku
- Da ne luduje za Dzonijem Depom i Ventvortom Milerom

Samo sto bi mi takva, skoro savrsena, brzo dosadila, pa bih je najurila i otrcala za nekom ridjokosom droljom, plavih/zelenih ociju, koja ce da mi vadi dusu i da obrise kurac od mene.
Korisnikov avatar
By Galadriel
pa dobro de samosvest je dobar pocetak za emotivno sazrevanje
Korisnikov avatar
By Oziris
Moj tip zene je ona koja me "trpi" ovakvu kakva sam.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by therealrocknrolla

- Da ima karakter Kraljevic Marka
- Da pravi krofne kao moja mama
- Da ne skita po kaficima i ne ocijuka sa ''prijateljima'' na fejsbuku
- Da ne luduje za Dzonijem Depom i Ventvortom Milerom

Samo sto bi mi takva, skoro savrsena, brzo dosadila, pa bih je najurila i otrcala za nekom ridjokosom droljom, plavih/zelenih ociju, koja ce da mi vadi dusu i da obrise kurac od mene.
:lol:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 16
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!