Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Sheytan
Slika

Nezaobilazan deo ležernijih odevnih kombinacija su dukserice, a veliki povratak na modnu scenu doživeli su modeli sa kapuljačom.

Dizajneri ni ove sezone nisu zapostavili muškarce koji su naklonjeni ležernijem odevanju. Naprotiv, u mnogim kolekcijama za ovu sezonu veoma je dominantan kežual i sportsko-elegantni stil.

Nezaobilazan deo ovakvih odevnih kombinacija su dukserice, a veliki povratak na modnu scenu doživeli su modeli sa kapuljačom.

Osim toga što su komotni i moderni, duksevi sa kapuljačom su veoma zahvalni za kombinovanje, jer se mogu uklopiti u više odevnih varijanti. Ovakvi modeli idealni su za prelazni period, kada se preporučuje slojevito odevanje.

Dizajnirani su od tanjih i debljih materijala, a moderni su modeli u svim bojama, kao i oni sa prugama, karo desenom i printom. Možete ih nositi preko majice, košulje, a modeli užeg kroja savršeno stoje u kombinaciji sa sportskim sakoom.

Najbolje idu uz farmerke, mada se mogu nositi i sa ležernim pantalonama šireg kroja. Moderni su i duksevi sa rajsferšlusom, kao i oni sa velikim džepovima sa strane.

Duksevi sa kapuljačom prikladni su i za dnevnu varijantu i za noćne izlaske, važno je samo da ih pažljivo kombinujete i obratite pažnju na boje i desene.

Slika

* Šta kažete vi na ovo, da li nosite dukseve, posebno one sa kapuljačom, u kojim prilikama, kombinacijama ...
Korisnikov avatar
By ns.happy
imam, ali ne stoji to meni... imam vrat kao zirafa, pa mi ta kapuljaca dodje ko kurton. :kesa:
Korisnikov avatar
By Mikili73
:lol: Ja imam svega jedan takav duks i retko ga nosim. Nešto ne volim takve dukseve.
Korisnikov avatar
By Delete
Imam ih sijaset, nosim kad mi je posle neke sportske aktivnosti mokra kosa, pa dok stignem do kuce, stavim kapuljacu.
Korisnikov avatar
By Madonna
ne seeeri, wow duksevi sa kapuljačom, wow, u jea... :drkanje:

odoh da otvorim temu Cipele sa djonom?
Korisnikov avatar
By Sunce
Mogu da budu vrlo interesantni, samo sto su mi privlacnije kapuljace na odeci koja nije sportska. Mislim da kapuljace bolje stoje osobama sa sirim ramenima i duzim vratovima.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by ns.happy

imam, ali ne stoji to meni... imam vrat kao zirafa, pa mi ta kapuljaca dodje ko kurton. :kesa:

smejem se naglas u hotelskoj sobi u ovo doba....

sutra mi nece staviti samponcic..... :lol:
By Kragi
Originally posted by shut

ne seeeri, wow duksevi sa kapuljačom, wow, u jea... :drkanje:
:up: :up: :hail: :hail:

:smeh:

citam uvodni post i razmisljam da stavim smajli :drkanje: , kad ono neko se vec setio .....:cupakosu:
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by zachary85

Duksevi sa kapuljačom? Sexy!!!
stvarno?

ja sam mislio da ste ti i ulix od onih pedera koji nose marame (arafatke) oko vrata i da vas to pakleno pali, posebno ako lik jos nosi i neke core sa dioptrijom od -3 pa nadalje.

edit: e ja mislio ovo hans napisao.

:smeh:
By Ulix
Originally posted by Sprinter

stvarno?

ja sam mislio da ste ti i ulix od onih pedera koji nose marame (arafatke) oko vrata i da vas to pakleno pali, posebno ako lik jos nosi i neke core sa dioptrijom od -3 pa nadalje.

Eto šta se desi kad pokušaš da razmišljaš.:noob:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Ulix

stvarno?

Eto šta se desi kad pokušaš da razmišljaš. :noob:

[/quote]

Pogodio je i moj ukus. Pogledaj samo te koma"t"e sa esarpama tj. maramama :love: :

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by Sunce
Pogodio je i moj ukus. Pogledaj samo te koma"t"e sa esarpama tj. maramama :love: :
a pa nisu to ti i nemaju te marame.

ove mozes da vidis po kaficima u kinoteci, FDU, ben akiba etc.
Korisnikov avatar
By Sunce
Meni se ovi (koje sam postavio) dopadaju. Ako naidjes na takvog, rezervisi ga za mene. I ja nosim takve salove, esarpe, crne. :)
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by Sunce

Mogu da budu vrlo interesantni, samo sto su mi privlacnije kapuljace na odeci koja nije sportska. Mislim da kapuljace bolje stoje osobama sa sirim ramenima i duzim vratovima.

Slazem se. :klap:

I meni se dopadaju kapuljache na majicama (imam ih 2 sa kratkim, i jednu bez rukava) kod kojih je kapuljacha shtos. Dakle, ne spadaju u klasicne sportske majice/dukseve, vec je kapuljacha jedan od detalja za "razbijanje monotonije"... :D
By ~ Le Saint X ~
Imam 4 ili 5 duksa sa kapuljacom
vrlo su korisni za trening kada je hladno
jer oznojen posle treninga nije bas pogodno izaci,posebno jer na i sa treninga idem iskljucivo biciklom

a,imam 3 koja nosim i ovako
marke su

boxeurs de rues

sjajna marka!preporuka! :france:

inace,kao i sve...nekome stoji dobro/sexy
nekome nikako
zavisi od sirine duksa i namene
Korisnikov avatar
By ultraviolet
hahahahah to to. :čoč:

HAHA ČOČ! :D nek' ostane. hahahaha
*epic*
Korisnikov avatar
By zachary85
A zašto ovde neko na forumu ne voli marame ili ljude koji ne vide dobro???

Sex je najbolji lek za takve frustracije :)
Korisnikov avatar
By Torry
ko sto kaze Renoir....nekome kome stoji dobro, volim da vidim..

nekome ne stoji

a kad smo vec kod ovih sa salovima.....mmmm.......vise mi takvi zapadnu za oko
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Imam,
ali ne nosim... :sigh: vise preferiram dukseve bez kapuljace... :)
Korisnikov avatar
By Madonna
kako obična kapuljača može nekome da stoji ili ne stoji?
Korisnikov avatar
By Marvin
Ja ih imam par komada... samo, nikad mi nije palo na pamet da tu kapuljaču navučem na glavu :lol:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
Originally posted by Null

kako obična kapuljača može nekome da stoji ili ne stoji?
pa ako je na glavi onda stoji na glavi
ako nije onda ne stoji na glavi
ali stoji na leđima
tako da uvek stoji
premda ne može da stoji

prosto.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Ja naprosto obozavam kapuljace! Sto vece to bolje! :D
Korisnikov avatar
By Sheytan
Imam dosta dukseva, a najradije nosim one sa kapuljačom. Divni su, posebno ovih dana kada duva košava :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!