Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by жњHm, ja ne razmišljam na taj način. Ono sam što jesam, zadovoljan sam sobom i svojim životom. Bilo bi neukusno da se na nešto žalim, a dobro mi je.
Ili ponekad pomislite kako bi vam bilo lakse (samim tim i lepse) da ste str8?
Originally posted by Mahoney
meni je iskreno zao sto sam gay i sto ne mogu da zivim bez tog opterecenja, sto necu imati vencanje (iz snova), decu i sve one grozne probleme koje imaju strejteri.
ovako, pitam se, u cemu je SMISAO mog zivota?
![]()
Originally posted by J...Ma, ne. Lakše je onako, to je jedina prednost. Aludiram na zajednički život i dete.
A ljudi koji zale zbog toga sto su gay verovatno imaju manjak samopouzdanja i ne vole dovoljno sebe.
Originally posted by J...A kako se to trudi biti strejt???
Uostalom, da mi to toliko smeta, ja bih se potrudila da budem "strejt".
Originally posted by B.U.
Kada sam se outovao tati
bas sam mu naveo to da ne bih bio to sto jesam i da ne bih postigao sve sto jesam postigao da sam rodjen kao str8
dakle, da...
I like what I am
Originally posted by Delete
Pa nije da mi je drago sto sam gay, ali to ne smatram nikakvim nedostatkom, jedino sto mi smeta je to sto me pojedine osobe ne prihvataju ovakvu kakva jesam, ali, ipak je to njihova stvar, svesna sam da bi mi pojedine stvari bile mnogo jednostavnije da sam str8, ali ne mogu protiv sebe, odavno sam se pomirila sa tim!
Originally posted by ...Sitnicava...iza ovog usivanja se sigurno krije neka zanimljiva prica...
Originally posted by J...A kako se to trudi biti strejt???
Uostalom, da mi to toliko smeta, ja bih se potrudila da budem "strejt".
Ja pokušala, pa dobro nisam završila na ušivanju.
![]()
Originally posted by J...E bas to...
Medjutim, kazu ljudi da to znaci da sam lezbejka.![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!