Stranica 1 od 1

Javite se na telefon koji morate

Poslato: 06 Jan 2021, 10:15
od bellaalice
Danas svi, od djece do baka, nose stanice. Ova popularnost razlog je zašto melodije zvona postaju tako česta i važna investicija. Pronaći ćete sve, od svojih najdražih pop pjesama, sve do svojih omiljenih govora i preuzeti ih na telefon. Zatim, kad zazvoni telefon ili se pošalje tekst udite, melodija zvona stvorena iz te male jedinstvene. Također možete postaviti različite tonove za kontakte kako biste znali tko koga zove.
Internet - Uobičajeno mjesto za pronalaženje melodija zvona je Internet. Pretražite "melodije zvona", imat ćete milijune rezultata, koji ih praktički nude besplatno, mnogi od njih će biti u redu, neki možda bez sumnje jesu. Obavezno usporedite i usporedite sve što preuzmete sa skenerom virusa na kojem se nalazite, ne prebacujte špijunski softver na računalo ili broj mobitela. Koristeći jednostavno. Tražilica može istaknuti brojne ponude za besplatne melodije zvona. Kupite web stranice s kuponima koje su poznate po objavljivanju kodova kupona s popustom.
Slika
Melodije zvona su mnoge stvari koje prate https://tonosdellamadacanciones.com/nuevos-tonos-de-llamada/. Možda će vam trebati nekoliko pokušaja da pronađete kod koji djeluje, ali s dovoljno strpljenja pronaći ćete kodove koji pomažu u dobivanju besplatnih melodija zvona u country glazbi.
Ono čemu gutanje može doprinijeti možda nije svjesno da većinu glazbe koju javno čuju plaća druga osoba. Uz iznimku tvrtke s dovoljno male kvadrature, svi koji puštaju glazbu za ovu širu javnost moraju platiti licencu za nju: radio stanice, restorani, posebno lanci, robne kuće, filmovi, televizijske i radio emisije i još mnogo toga. Ti entiteti osiguravaju troškove glazbe za revitalizaciju iskustva koje vas mami da kupite njihov proizvod ili uslugu. Samo možda na neki način svi neizravno plaćamo glazbu koju čujemo u javnosti, jer to je obično velik dio troškova koji često utječu na cijenu. Stoga možda razmišljamo o sljedećem plaćanju kako bismo audio mogli preuzeti putem interneta.