Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By deželaš
Originally posted by Skyen
ja mislim da je ovo skroz dobra tema. ako se dobro odradi moze dati neke zanimljive informacije, koje ce valjda uticati na razbijanje tabua. nesto slicno sam i ja htela da radim, but zaglibila u ovo moje sr....
i dalje tvrdiš onaj konkurs, a? drugarica bi se prijavila.
By psihologija
Ako vam je lakse samo mi pustite poruku ovde i navedite svoj mail, pa cu vam ja poslati upitnik.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Juce sam popunjavao upitnik na temu reagovanje u stresnim situacijama u odnosu na sexualnu orijentaciju ali evo bicu dobar da popunim i ovaj upitnik.
Mada ne znam sta da mislim o ovom silnom iznenadnom interesovanju za gay populus i njegov mentalni sklop :diplomac:

Shibni mi upitnik na nslakiboy@yahoo.com :angel:
Korisnikov avatar
By Zibro
hej ljudi pa niste ni malo originalni

koliko ja pamtim ovo je barem peti upitnik koji se na ovom sajtu servira za popunjavanje a neki muceni dodiplomac trlja ruke u nadi da ce dobiti sto bolju ocenu , malo nategne sa leve strane malo sa desne , nekoliko upitnika lazira jer po pravilu kuburi sa brojem ispitenika i ta daaaaaa bez po muke diplomski rad ....

i posle ni traga ni glasa od njega
Korisnikov avatar
By Zibro
jedino svtarno lepo iskistvo bilo je sa Masom , devojka je makar postavila pseudonim , imala je jako dobre inteakcije sa korisnicima , prezentovala strukturu svoga rada i nadasve na samom sajtu objavila rezultate

ovaj nepotpuno otvoren profil pod naslovom psihologija u najboljem slucaju deluje bledo i neuverljivo

nije se ni potrudio/la da malo blize objasni koja je njegova/njena ideja , sta zeli da pokaze/dokaze/opovrgne , koja je nulta hipoteza , kako ce obradjivati podatke itd itd itd
jednom recju nista
samo taf evo vam upitnici popunite i posaljite mi i gotovo
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by Paki
Ajmo ovako... (sa Kvirijinog sajta)...
Seksualna orijentacija i mentalno zdravlje

Namera ovog istraživanja jeste da otkrije učestalost i moguće prediktore narušenog mentalnog zdravlja kod osoba koje sebe smatraju homoseksualno orijentisanim, a polazeći od koncepta stresa povezanog sa pripadnošću manjinskoj grupi (minority stress) koji su razradili Bruks i Majer (Meyer, 2003). Ovi autori definišu ovaj koncept kao „intenzivan stres kome su individue iz stigmatizovanih socijalnih kategorija izložene, a koji je rezultat njihove pripadnosti manjinskoj grupi“ (Meyer, 2003). Majer procese vezane za minority stress definiše kao kontinuum koji se proteže od distalnih stresora (čine ih objektivne okolnosti i događaji npr. nasilje ili ispoljavanje predrasuda) do proksimalnih stresora koji su po definiciji subjektivni jer se oslanjaju na individualne percepcije i procene (to može biti npr. skrivanje svoje seksualne orijentacije) (Meyer, 2003).

Istraživanje će prići problemu sa dva metodološka aspekta: POREĐENJE MEĐU GRUPAMA - porediće se uzorak homoseksualnih osoba sa uzorkom heteroseksualnih osoba kako bi se utvrdilo postoji li među njima razlika u indikatorima mentalnog zdravlja (tj. postoji li veći rizik po mentalno zdravlje kod homoseksualaca), a pored toga drugi aspekt POREĐENJE UNUTAR GRUPE - pokušaće da osvetli mehanizme delovanja minority stressa na mentalno zdravlje homoseksualno orijentisanih osoba (npr. da li gej osobe koje su doživele diskriminaciju pate od većih posledica po mentalno zdravlje u odnosu na one ljude koji je nisu doživeli). Dakle, poređenje među grupama testira postavljenu hipotezu da će postojati razlika u prevalenciji poremećaja, a poređenje unutar grupe osvetljava načine delovanja minority stressa.

Kao moguće nezavisne varijable uključićemo Iskustvo diskriminacije, Socijalnu podršku, Samoprihvatanje te Otvorenost u vezi sa seksualnom orijentacijom. Nabrojane oblasti bi trebalo da budu dovoljno obuhvatne da pokriju kako distalne tako i proksimalne aspekte. Kao indikatore mentalnog zdravlja uključićemo simptome psihičkih poremećaja koje osoba ispoljava.

U našoj zemlji gotovo da i nije bilo istraživanja na temu psihološkog funkcionisanja gej, lezbejske i biseksualne populacije. Kao pionirsko, i za sada verovatno jedno od retkih, ističem istraživanje koleginice Maše Karleuše koja se bavila povezanošću procesa coming out-a i mentalnog zdravlja homoseksualaca. Osnovni nalaz ovog itraživanja jeste da su homoseksualci koji su otvoreni u vezi sa svojom seksualnom orijentacijom mentalno zdraviji od onih koji to nisu. Ovo istraživanje će proširiti listu mogućih prediktora i ispitati njihove relacije sa mentalnim zdravljem.
Upitnik možete preuzeti ovde ...

SORRY !!!

OVO SAM VDEO SA ZAKASNJENJEM

a zasto ovo u svome postu nije napisao sam autor teme nego Paki iskopava sa drugogo sajta i onda nam svima otvara oci ?
Korisnikov avatar
By Skai
ja predlazem novu studiju: cinizam medju gay populacijom u srbiji...
By psihologija
Vecita dilema "dobronamernost i kako je steci". Pakiju nema sta da se prica na tu temu :)
Da se samo forum pazljivije cita sve bi bilo jasnije
Hvala dobronamernima
Ovima drugima nista ne zameram :)
Korisnikov avatar
By Zoe
Sad mi pade na pamet da pitam: Maso, jesi li i ti gay?

Mislim, mi smo transparentni, pa kontam da ne bi trebalo da mi bude nezgodno da tebe pitam. :peace:
By psihologija
Ovo nije Masino istrazivanje :)
Njeno je ono drugo o reagovanju u stresnim situacijama :)
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Zibro
...

SORRY !!!

OVO SAM VDEO SA ZAKASNJENJEM

a zasto ovo u svome postu nije napisao sam autor teme nego Paki iskopava sa drugogo sajta i onda nam svima otvara oci ?
Pa da sam baš kopao - i nisam..... nego kontao da se autor(ka) teme slabo snalazi na forumu i samo prekopirao tekst, postavio link...
Originally posted by psihologija
Posto vidim da sam naslov teme izaziva neke nedoumice kod auditorijuma, predlazem zainteresovanima da se malo vise informisu na sajtu www.queeria.com u rubrici Vesti. Tamo je podrobno objasnjen smisao istrazivanja.
Jedinu nedoumicu imam oko forme upitnika - na Kvirija sajtu postoji samo jedan tip upitnika (pretpostavlja se da je univerzalan), dok se mejlom šalju dva (bira se između onog za lgb ljude, koji je nešto teži u kilobajtima i onog za str8 ljude koji je lakši). U čemu je caka?
By psihologija
Zapravo i nema neke velike cake. Na kviriji je stavljen onaj za koji se pretpostavlja da ce naici na ciljnu grupu sajta, dakle na gay ljude. A saljem verziju za gay i str8 ljude, koje se razlikuju utoliko sto su za str8 ljude izostavljena pitanja o diskriminaciji buduci da je to izlisno za pripadnije ove orijentacije. Dakle, nije strasno ako neko ko je str8 popuni siti upitnik za gay ljude jer se podrazumeva da neko ko je str8 nikada nije doziveo diskriminaciju po pitanju orijentacije :)
Korisnikov avatar
By Paki
Ok, pretpostavio sam da se o tome radi (ciljna grupa na sajtu i dve verzije u mejlu zbog lakše obrade rezultata), ali sam ipak želeo da ti objasniš.
Hvala. :)
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Skai
ja predlazem novu studiju: cinizam medju gay populacijom u srbiji...
Ja predlazem da se obuhvati pored cinizma i stanje konstantne agresivne frustracije kod nekih.
Ovaj forum bi bio nepresusan izvor za jedno takvo istrazivanje :spijun:
By psihologija
Postovani/e,

Poslednjih dana se smanjio priliv ispitanika, a primice se kraj roka za istrazivanje.

Najlepse Vas molim da ako imate malo vremena, budete ljubazni i pomognete svojim ucescem. Svako od Vas je dragocen i dobrodosao, a zajedno treba da ucinimo da ovakva istrazivanja budu cesca time sto cemo, kada do njih dodje, shvatiti njihov znacaj i dati svoj doprinos.

Najlepse hvala na razumevanju :)

Upitnik mozete dobiti na mail gaetano1400@gmail.com ili u privatnoj poruci ostavite svoj mail i ja cu Vam ga poslati.
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Originally posted by psihologija
jer se podrazumeva da neko ko je str8 nikada nije doziveo diskriminaciju po pitanju orijentacije :)
e i ovo ce se promeniti uskoro :evilgiggle:
Citam pre neki dan u novinama da su se roditelji u Kaliforniji strasno uzbud/nili zbog nekog Shwarzijevog zakona koji mi doduse nije najjasniji - neka zabrana da se u skolama koristi "mama i tata" jer to vredja decu ciji su roditelji istog pola :puzzle:
Bilo bi ok da ako neko ima vise info. o tome postavi neki link.

on: saljem ti u2u
I am so like helping hand today :sweet:
Korisnikov avatar
By jukie
Imali smo diskusiju ovde o mama i tata zakonu, idi na srč.
Jordans
Yeezy
Jordan Shoes
Adidas UK
Air Jordan 4
Air Jordan 1
Jordan 1
Air Jordans
Nike Air Jordans
Jordans 1
Air Jordan 1
Jordan 1s
Jordan 1
Adidas Yeezy
Adidas Yeezy
Yeezy
Air Jordan 1
Air Jordan 11
Air Jordan 1
Jordan 1
Air Jordan 4
Air Jordan 1
Jordan 1
Air Jordan Shoes
Air Jordan
Air Jordans
Jordan 1
Jordan 1
Jordan 1
Air Jordan 1 Mid
Jordan 1 Mid
Jordan 1
Jordan 1s
Air Jordan 4
Jordan 4
Air Jordan 4
Jordan 4
Jordan
Jordan 4 Military Black
Jordan 4
Jordan 4s
Jordan 1
Jordan AJ 1
Jordan AJ 1
Jordan Retro 4
Jordans 4
Jordan Shoes
Jordans Shoes
NFL Shop Official Online Store
Nike Air Jordan
Nike Jordan 1
Nike Jordans
Nike Outlet
Nike Outlet Store
Nike Outlet
Nike Outlet Store Online Shopping
Nike Outlet
Nike Shoes
Nike UK
Off White
Pandora Jewelry
Pandora
Pandora Bracelet
Pandora Bracelets
Pandora Bracelets
Pandora Charms
Pandora Charms
Pandora Jewelry
Pandora Charms Sale Clearance
Pandora Charms
Pandora Jewelry Official Site
Pandora Jewelry
Pandora Jewelry
Pandora
Pandora Jewelry
Pandora Jewelry Official Site Clearance
Pandora Jewelry
Pandora Jewelry
Cheap Ray Bans
Ray Bans
Ray Bans
Pandora Online Shop
Pandora
Pandora Outlet
Pandora UK
Yeezy
Yeezy 350
Yeezy 350
Yeezy
Yeezy 350
Yeezy Boost 350
Yeezy 350 V2
Yeezy 450
Yeezy 700
Adidas Yeezy
Yeezy
Yeezy Foam Runner
Yeezy 350
Yeezy
Yeezy
Adidas Yeezy
Yeezy
Yeezy Shoes
Yeezy
Yeezy Shoes
Yeezy Slides
Yeezy Slides
Yeezy Supply
Yeezy
Yeezy Slides
Rolex
Rolex Watches
Nike Shoes
Nike Outlet
Nike Outlet
Ray Ban Glasses
Ray-Ban Sunglasses
Yeezy Shoes
Moncler Jacket
Moncler Outlet
Moncler Outlet
Moncler Jacket
Moncler
Moncler UK
Moncler Jacket
Moncler
Moncler Outlet
Yeezy
Yeezy Shoes
Yeezy Sneakers
Yeezy
Yeezy Shoes
Yeezy 350
Jordans
Yeezy
Jordan Shoes
Adidas UK
Air Jordan 4
Air Jordan 1
Jordan 1
Air Jordans
Nike Air Jordans
Jordans 1
Air Jordan 1
Jordan 1s
Jordan 1
Adidas Yeezy
Adidas Yeezy
Yeezy
Air Jordan 1
Air Jordan 11
Air Jordan 1
Jordan 1
Air Jordan 4
Air Jordan 1
Jordan 1
Air Jordan Shoes
Air Jordan
Air Jordans
Jordan 1
Jordan 1
Jordan 1
Air Jordan 1 Mid
Jordan 1 Mid
Jordan 1
Jordan 1s
Air Jordan 4
Jordan 4
Air Jordan 4
Jordan 4
Jordan
Jordan 4 Military Black
Jordan 4
Jordan 4s
Jordan 1
Jordan AJ 1
Jordan AJ 1
Jordan Retro 4
Jordans 4
Jordan Shoes
Jordans Shoes
NFL Shop Official Online Store
Nike Air Jordan
Nike Jordan 1
Nike Jordans
Nike Outlet
Nike Outlet Store
Nike Outlet
Nike Outlet Store Online Shopping
Nike Outlet
Nike Shoes
Nike UK
Off White
Pandora Jewelry
Pandora
Pandora Bracelet
Pandora Bracelets
Pandora Bracelets
Pandora Charms
Pandora Charms
Pandora Jewelry
Pandora Charms Sale Clearance
Pandora Charms
Pandora Jewelry
Pandora Jewelry
Pandora
Pandora Jewelry
Pandora Jewelry Official Site Clearance
Pandora Jewelry
Pandora Jewelry
Cheap Ray Bans
Ray Bans
Ray Bans
Pandora Online Shop
Pandora
Pandora Outlet
Pandora UK
Yeezy
Yeezy 350
Yeezy 350
Yeezy
Yeezy 350
Yeezy Boost 350
Yeezy 350 V2
Yeezy 450
Yeezy 700
Adidas Yeezy
Yeezy
Yeezy Foam Runner
Yeezy 350
Yeezy
Yeezy
Adidas Yeezy
Yeezy
Yeezy Shoes
Yeezy
Yeezy Shoes
Yeezy Slides
Yeezy Slides
Yeezy Supply
Yeezy
Yeezy Slides
Rolex
Rolex Watches
Nike Shoes
Nike Outlet
Nike Outlet
Ray Ban Glasses
Ray-Ban Sunglasses
Yeezy Shoes
Moncler Jacket
Moncler Outlet
Moncler Outlet
Moncler Jacket
Moncler
Moncler UK
Moncler Jacket
Moncler
Moncler Outlet
Yeezy
Yeezy Shoes
Yeezy Sneakers
Yeezy
Yeezy Shoes
Yeezy 350
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!