Gej Srbija

www.gay-serbia.com
Filmovi

Zvezda "Spajdermena" u žestokoj gej sceni: Fanovi ga urnisali negativnim komentarima

www.b92.net/  ·  Odabrao: JM  ·  Dodato: 17. JUL 2023

Obožavaoci Toma Holanda stali su u njegovu odbranu nakon što je njegova scena seksa u najnovijoj epizodi "The Crowded Room" postala viralna.

Ovaj psihološki triler prati Denija Salivana, lika zasnovan na Miliganu kojeg igra Holand, nakon što je uhapšen zbog umešanosti u pucnjavu u Njujorku 1979. godine. Deni otkriva svoj život u seriji intervjua sa islednikom Rajom Gudvin (Amanda Sajfrid) kroz koje se otkrivaju detalji njegove misteriozne prošlosti.

U pitanju je viralna scena u osmoj epizodi "Reunion" u kojoj Deni odlazi u klub obučen u crno i sa tušem preko očiju. Posle plesa sa muškarcem, odlaze u toalet i imaju grub seks. Zatim je prikazan kako pleše drogiran i upražnjava oralni seks.

Ova scena nije naišla na odobravanje na društvenim mrežama i podstakla je mnoge na homofobične kritike.

"Zadovoljstvo mi je da gledam kako krhki muškarci imaju mentalne slomove jer je Tom Holand postao viralan", napisao je obožavatelj na Tviteru.
"O, dušo, ti shvataš da je on glumac, zar ne? On zapravo nije Spajdermen. Može da preuzme uloge koje želi, uključujući i queer. Duboko udahnite i spustite se na zemlju", pomenuo je obožavatelj Holandove uloge Spajdermena.

"Reakcija strejt muškaraca na mreži na tu scenu Toma Holanda samo dokazuje da svi vi gledate na gej seks kao na odvratan i ponižavajući ili kao šalu jer nema šanse da budete ovako traumatizovani zbog scene seksa", dodao je drugi obožavalac.

 

 

© 1999-2015 GAY-SERBIA.COM. ALL RIGHTS RESERVED. GEJ-SRBIJA.COM. SVA PRAVA ZADRŽANA.