Gej Srbija

www.gay-serbia.com
Muzika

Dženifer Lopez dobila posebno priznanje za doprinos LGBT zajednici

crol  ·  Odabrao: m  ·  Dodato: 14. APR 2014

Medijska organizacija GLAAD i ove je godine nagradila pojedince iz sveta showbiza i kulture koji su doprineli vidljivosti LGBT osoba. Među nagrađenima se našla i svestrana umetnica Dženifer Lopez koja je u svom govoru zahvalila voljenoj tetki lezbejki.

Primajući nagradu Vanguard Award, na subotnjoj svečanoj dodeli GLAAD-ovih medijskih nagrada, Dženifer Lopez održala je emotivan govor koji je posvetila "najboljoj tetki na svetu". "Svoju je borbu čuvala samo za sebe. Znam da je večeras ponosna i na mene i na sve nas", rekla je Lopez.

Kazala je kako ju je njena tetka podstakla da bude bolja osoba i motivisala je da snimi seriju "The Fosters" koja je ove godine osvojila GLAAD-ovu nagradu za najbolju dramsku seriju. Serija donosi priču o majkama lezbejkama i njihovoj biološkoj i udomljenoj deci, a publika i kritika odlično su je prihvatile.

"Vrlo smo ponosni na seriju jer mislimo da pomaže mladim osobama da se osećaju voljenima i shvaćenima. Znala sam da će serija biti kontroverzna, ali sam odlučila slušati svoje srce i upustiti se u projekat. Oduvek sam osećala ogromnu ljubav prema LGBT zajednici", rekla u svom govoru Lopez.

Na kraju je poručila da se "svet menja jer je ljubav snažnija od mržnje" i da to svakodnevno govori svojoj deci. Serija "The Fosters" pobedila je u jakoj konkurenciji sa serijama "Grey's Anatomy", "Orphan Black", "Pretty Little Liars" i "Shameless". Ostale dobitnike možete pogledati ovde

 

© 1999-2015 GAY-SERBIA.COM. ALL RIGHTS RESERVED. GEJ-SRBIJA.COM. SVA PRAVA ZADRŽANA.