Gej Srbija

www.gay-serbia.com
Muzika

Brighton & Hove gej muški hor

pinknews.co.uk  ·  Velika Britanija  ·  Odabrao: J.M.  ·  Dodato: 12. AUG 2011
Tridesetočlani hor

Brighton & Hove gej muški hor je potpisao ugovor za album vredan million funti.

Izdavačka kuća je prestizni Universal Records, koji među svoje izvodjače između ostalih ubraja i U2, Grace Jones i Paul Wellera.  Ovo je prvi put da je jedan gej hor sklopio ovakav ugovor, a album se očekuje u oktobru ove godine.

Članovi hora se trude da izbegavaju pesme koje se smatraju tipicno gej.  Prema izjavi za štampu iz Universal Recordsa na albumu će se naći "jedinstvene interpretacije i alternativni aranžmani" pesama izvođača kao što su Radiohead, David Bowie i Nine Inch Nails, kao i nekoliko originalni pesama. Hor su pre šest godina osnovali John Hamilton i Jason Pimblett.

John Hamilton kaže: "Mi nismo gej hor, već smo hor muškaraca koji su i gej. Kada smo počeli sa horom, jedan deo onoga što smo želeli da postignemo je bio i da srušimo neke barijere i predsrasude o tome kakvi su gej ljudi."  Jason Pimblett dodaje: "Želeli smo da se koncentrišemo više na muziku, i da nas ne okarakterišu kao "možete to da uradite, ali ne možete ovo.  Postojao je prostor u Brightonu za udruženje gej muškaraca koji su želeli da pevaju, ali nisu želeli da izvode repertoar koji biste uobičajeno dovodili u vezu sa gej muškim horom.

Pink News

Vaši Komentari
Hvala za divan prilog, pun duha i pozitivne energije!!
rastkobg · Belgrade, Serbia · 16.08.2011, 5:06
© 1999-2015 GAY-SERBIA.COM. ALL RIGHTS RESERVED. GEJ-SRBIJA.COM. SVA PRAVA ZADRŽANA.