Gej Srbija

www.gay-serbia.com
Muzika

Novi singl Lejdi Gage

blic.rs  ·  SAD  ·  Odabrao: Nikola  ·  Dodato: 12. FEB 2011
Omot novog singla "Born this way"

Dugo očekivani singl „Born this way" kontroverzne pevačice, Lejdi Gage, ugledao je svetlost dana 11. februara, i izazvao je različite reakcije, od proglašavanja novom gej himnom do upoređivanja sa Madonom.

Gagin singl „Born this way", po kom će nositi ime i njen novi album, bio je meta raznih komentara pre samog objavljivanja, ali sada su reakcije podeljene.

Glavni rok kritičar "Dejli Telegrafa", Nil Mekormik, tvrdi da Gagina pesma suviše podseća na muziku koju je izvodila Maonda na početku svoje karijere.

- Zvuči kao prerađena Madonina pesma "Express Yourself" uz malo dodataka pesme "Vogue". To je mnogo Madone za nekoga ko hoće da izgradi svoj autentični imidž kao, nova Madona - izjavio je Mekormik, i dodao da će pesma teško nadmašiti neke već poznate gej himne, kao što je to predvideo Elton Džon.

Elton Džon novoj pesmi popularne Lejdi Gage, predvideo je uspeh gej himne, kao što su je imale pesme "I will survive" i "Dancing Queen".

Nedavno je pozirala za magazin "Vogue"

Sa druge strane, britanski dnevni list „Guardian" ima samo reči hvale za pesmu „Born this way", dodajući da je reč o pop singlu koji je izazvao najviše komentara u skorijoj muzičkoj istoriji, i ocenjuje pesmu kao novi disko hit.

Pohvalama se pridružio i časopis „Rolling Stone", a kritičar iz časopisa, Rob Šefild, ocenio je pesmu sa četiri od pet zvezdica, i smatra da ona obiluje eurodisko ritmovima, i predstavlja pravu pop eksploziju.

Lejdi Gaga će novu pesmu izvesti 13. februara, na ceremoniji dodele "Gremi" nagrada, za koje ima šest nominacija.

Poslušajte, pa zaključite sami.

Vaši Komentari
Ovo je tako idiotski. Ovu ku*vu stavljate kao udarnu vest, a za Britney Spears se niste setili. Samo se vi njoj divite, ni sami ne znate daj e Britney sa svojim HIAM pobedila vec 2put Gagu na glasanjima :) na Billbordu, i na Perezhilton.com

Da da, premocna vam je Gaga, hahaha, zasmejavate me....
CutieSerbia · Novi Sad, Serbia · 12.02.2011, 15:06
© 1999-2015 GAY-SERBIA.COM. ALL RIGHTS RESERVED. GEJ-SRBIJA.COM. SVA PRAVA ZADRŽANA.