Gej Srbija

www.gay-serbia.com
Svet

MTV Serija Skins

dominomagazin.rs  ·  SAD  ·  Odabrao: Nikola  ·  Dodato: 30. JAN 2011
Tinejdžeri, seks, droga, alkohol i još razloga za zabrinutost roditelja

Seks, gej seks, droga, alkohol, tetovaže, žurke i pirsinzi, pa sve to još u srednjoj školi! South Park, Simpsonovi i Gossip girl su zabava za studente bogoslovije u poređenju sa ovim!

E,to vam je super nova teen serija Skins. Njeno emitovanje je počelo prošle nedelje na MTV a već posle prve epizode oglašivači su povukli reklame, a konzervativci, smerni roditelji i drugi čistunci pozivaju na linč autora i spaljivanje televizije.

A mi ustvari mislimo da je baš gotivna! Cela priča oko ove provokativne serije počinje u Britaniji gde je snimanje originala počelo 2007. godine. Sada je i MTV napravio svoju verziju serije za američko tržište zbog koje roditelji imaju noćne more. Sve se dešava u srednjoj školi u Baltimoru a serija prati živote učenika sa poslednje godine i njihove svakodnevne probleme - seksualnu orjentaciju, ljubav, proganjanje narko dilera...

U glavnim ulogama su Sofia Black-D'Elia, Daniel Flaherty i James Newman, a najbolje od svega je što klince ne glume ljudi od 35 godina nego isti takvi klinci. Pogledajte trejler a onda nabacite negde prve dve epizode koliko je do sada prikazano!

Vaši Komentari
Naravno, engleska verzija je mnoooooogo bolja! Maxxie, Naoimi, Emily i sada Franky koja je usvojena od gej para. Pri tom, savrseno odradjeni i ostali likovi.
Kragujevac, Serbia · 08.02.2011, 13:51
serija je super, ali je (meni) bolja britanska verzija..
beograd, srbija · 04.02.2011, 14:10
kad je serija? kojim danima i u koliko sati?
zvuci zanimljivo..
hvala
beograd · 01.02.2011, 17:32
Retardirana serija za retardirane Amerikance. Jedino njih može nešto ovakvo da šokira.
lol · 31.01.2011, 15:19
ovo je glupost od serije. britanska verzija je daleko bolja, realnija. ovde su se toliko pogubili i tako mi bzvz u tom PG fazonu... tako da preporucujem zaista britansku verziju, ne razumem cemu remake kad je ona predobro uradjena (pri ovome mislim na produkciju/reziju/scenogafiju - nije snimana u studijima serija!)
Beograd, Srbija · 31.01.2011, 10:47
samo bih predložiio da gledate britansku verziju... u američkoj je gluma na izuzetno niskom nivou, a i glumci su pomalo ružnjikavi xD
Beograd, Srbija · 31.01.2011, 6:23
© 1999-2015 GAY-SERBIA.COM. ALL RIGHTS RESERVED. GEJ-SRBIJA.COM. SVA PRAVA ZADRŽANA.