Slavimo 20 godina postojanja
Gej Srbija
kolumna

POGREŠNA PROCENA


Piše: Bibie Cosmogina

Tri dana posle obećanog kontakta iz Beograda, od Bibi, one devojke koja ti je na rastanku držala dlan između svoja oba (Plato restoran).

Nisam imala dovoljno vremena da ti objasnim (jer nisi sedeo pored mene) da pišem erotsku literaturu, za sada novele i priče, i da sam uvek u potrazi za novom inspiracijom, novim svežim likom - kao što si ti. Kao što vidiš, podstakao si me da te kontaktiram. Budi deo moje egzibicije ili nekog budućeg projekta! Sigurna sam da ćeš uživati. Samo mi dopusti da te zabavim i dozvoli mi da ti pokažem o kakvoj se vrsti senzibiliteta radi.

Savetovala sam ti neke izmene za sledeće performanse. Bilo bi daleko interesantnije da skineš svoju košulju, ostaneš go do pola ili budeš samo u šorcu. Ako želiš da predstaviš svoje pokrete istinski, dozvoli nam da vidimo tvoje prirodne vibracije. Bilo bi atraktivnije. Mokro telo je interesantnije od znojave košulje ili pantalona (a za tebe mislim da je prijatnije).
Rekao si mi da daješ prednost samo nekolicini stvari: Jelu, Piću, Jebanju i Smehu. (''Ti si moj čovek!'' rekla sam ozbiljno.) To izgleda jednostavno, ali poslednje dve stavke nisu. Moraš da poseduješ mnogo talenta i srece za to. Naročito ako putuješ sve vreme po različitim mestima-državama, spreman da prihvatiš različita ophođenja prema tebi i tuđe stilove života. Na primer, kako bi mogao biti nasmejan ako čekaš (umirući od gladi) svoju večeru tri sata, posle svog nastupa, a treba da budeš spreman da se zezaš sa nekim, ili raspoložen da odeš nekuda na nepoznato (skrovito) mesto. Divota i krasota! Naročito ako si svestan činjenice da treba da ustaneš u 6 sati ujutru, a sve se događa oko 2.
A niko ne predlaže ništa osim večere. Jebene večere! Moj jadni dečače! Ali u celini, moglo bi biti i gore (čak i bez večere). Šalim se!

Takođe sam imala kritički osvrt na tvoju eksplozivnu, agresivnu, slamajuću/odalamljujuću/iščašavajuću igru. Ja više volim fluidno, suptilno, njihajuće orijentalno telesno kretanje. Da, postoje različiti načini da izrazimo sebe i napravimo dobar balans. Suviše nam je kratko vreme bilo na raspolaganju da uspostavimo prijateljstvo, ali dovoljno je vremena bilo za fizički kontakt, možda nekakav prihvatljivi govor tela, divlji ili nežan, kao izraz našeg impulsa i objedinjujućih namera. Volim da razmenjujem poziitivnu energiju sa nekim ko pokazuje tako progresivan ispitivački istraživački duh.
Pokušala sam da ti objasnim čime se bavim i kakvu vrstu literature pišem. Nastojim da budem univerzalna virtualna ljubavnica svakome, na papiru, ali u realnosti to bi morao da bude neko poseban. Mogla bih da budem
Nimfa Sirena Konkubina Gejša Muza Kurva Prostitutka Supruga Majka Jebačica Sveštenica Stjuardesa Prijateljica Negovateljica Sestrica ili Zabavljačica
Tvoje omiljeno bilo šta, tvoja želja i tvoje očekivanje (osim ako ne želiš da me biješ kad me vidiš). Čak i tada, mogu biti bilo šta - bilo ko. Nije tako teško transformisati sebe na papiru. Biti sluga, ili gospodar, lako je dok pišeš, ali kada dišeš nekome u lice, blizu, to je lepota života, i tada nema transformacije, kamufliranja i pretvaranja. Ono smo što smo, a najimpresivnije od svega je da smo samo jednostavna, mala ljudska bića, onakva kakve nas je majka Priroda stvorila. Iz tog razloga ja volim tvoju životnu filozofiju sačinjenu od tih nekoliko osnovnih stvari, koja me impresionira mnogo više nego da si mi se predstavio kao doktor ili specijalista za matematiku, mašinstvo ili astronomiju. Ali moram da ti priznam da sam bila iznenađena kada si rekao da ne radiš ništa kako bi se pripremio za svoj nastup. Tvoje stanje tela je očigledno ekstremno dobro, ali ako polomiš nešto ili povrediš neki deo tela, moj Bože, ne smem da zamislim šta bi se onda moglo dogoditi! Uplašena sam za tebe, i brižna. Budi dobar dečko i počni da treniraš nešto: jogu, ili bildovanje ili plivanje, bilo šta... Svaki put kada izađeš na scenu ti šokiraš svoje telo. Priprema je vrlo preporučljiva u tvom slučaju, veruj mi.

Dobro, moja misija nije da ti držim propoved, zaista. Ako si zainteresovan, testiraj svoj Ego i postani član mog kluba - Kosmogina kluba. Kosmogina je moje umetničko ime. Pozivam te da materijalizuješ svoj san.

A sada ću ti reći (ali molim te, nemoj plakati! pošto si propustio nešto) šta je moglo da se dogodi u slučaju da sam otišla sa tobom... (postoje dva pravca a oba uključuju mnogo seksualnosti i zdravog tucanja):

Prvi pravac:
Kada si predložio ''karanje pod otvorenim nebom'', prokletstvo! Ti zaista ne možeš ni da zamisliš koliko mogućnosti imamo (smo imali) u gluvo doba iza ponoći. Mogao bi osloboditi svoj penis na nekom diskretnom mestu na našoj beogradskoj tvrđavi - Kalemegdanu, ili pored našeg gradskog jezera - Ade sa njenim čudesnim, skrovitim mestima za ljubav, regeneraciju, integraciju i otkrovenje naših bića - otvorenih ličnosti. Srce kuca dalje, uvek u sprezi sa telom i dušom, umesto sa roken’rolom. Ispunjenje govora tela i drugih igara. Zamisli kako bi naša ljubavna igra bila divna, koliko li sam ja radoznala i zanimljiva!
Volim da se igram igara, moj dragi, dragi Human. Oboje volimo da ih igramo, možda na sličan način. Mogu da ti pokažem tajni put do slave, i ekstatičnu ejakulaciju da sačuvam na mom: 1. Jeziku, 2. Stomaku 3. Kolenu 4. Dlanu... da je poližem kao sladoled. Ili neke druge igre da igramo - moj slatki, slatki čokoladni kolačiću... Humančiću...


Drugi pravac:
Ti apsolutno zaslužuješ to i napomenula sam, nemoj plakati, ako se smeješ tako glasno, možeš probuditi nekoga! Ako toliko plačeš, ne možeš dalje čitati moje pismo dragi! Oh, prestani! Prekini! Odahni! Nastavi sa čitanjem, moja slatka kuco... Nastavi, još nisam svršila! Ou! Ou! Moj najslađi Humi Hami!

Kad spomenuh svršavanje, setila sam se jednog vica:
Tip jebe Plavušu. Jebe, jebe, jebe.... jebe...
Posle dva sata, tip je na vrhuncu pita:
- Are you finished?
A Plavuša odgovori:
- No, I am German!

Kažem ti, ne plači Hum! Tako mi se sviđaš, kada se osmehuješ, smeješ i plačeš u isto vreme, zato te obožavam.

Dobro, drugi pravac - nastavljam sa svojom vizijom:
Detalji su važni. Rekao si ''Laku noć!'' i ja sam držala tvoju ruku između mojih toplih dlanova. Da li si osetio? Da li bi mogao da se prisetiš... Šta si pročitao iz mojih očiju?

Naša ljubavna ekspedicija se prema očekivanju završila pre nego što je počela. Ali, mogla je biti realizovana u tvojoj hotelskoj sobi. To je mali prostor, ali mi ne trebamo ništa više od kreveta. Čistog, ispeglanog. Oh, tako mi je žao što nismo napravili nepodnošljivi haos i nered na tom krevetu te vruće noći. Tvom krevetu, dragi! Ja volim da pravim nered po opeglanoj posteljini, dragi Humi, Hami! Sa tako kolosalnom fleksibilnom konstitucijom kao što je tvoja, na sebi, ispod sebe, ili oko sebe. Propustio si duboku koitalnu penetraciju! Ili više voliš da igraš karte?

Mislim da bi sve bilo protkano obiljem humora. Zar nije istina da tvoje ime može da se izgovara kao Humoristični Human? Ono ima više zvučnih varijanti. Volela bih da se smejem sa tobom. To je prava zdrava energija. Moja velika, slatka, ukusna krofnice! Moramo da razmenimo iskustva, proteine i protone jednoga dana. Makar e-mail-om. Dogovoreno? Piši mi nešto! Molim te! Nastavi da se krećeš misleći na mene. Ja ću biti tvoja energetska inekcija, tvoja sočna ribica na tanjiru, tvoj sladoled od jagoda u pustinji, tvoja sveža voda u boci posle tvog (ubitacnog/ubistvenog) skakanja. Potrebno ti je to, nije važno, čak iako si oženjen...

Ako nemaš vremena za pisanje, opet nije važno...
Ako sam te iznenadila, ili šokirala, nije važno (još jednom), to je takode bila moja namera, na kraju.

Bibi Kosmogina
(Ti znaš koji je izgovor i značenje mog imena na arapskom - ha bibi, ha jeti? = moja ljubavi, živote moj! )

 
   

P.S.

Objašnjenje moje čarobne pozadine (čitaj: guze) na dve fotografije koje ti šaljem. To je bila moja prezentacija na Sajtu naše homoseksualne organizacije, gde rade moji prijatelji. Mi smo konstantno u dobroj saradnji i prijateljskim odnosima. Jedan od njih je sedeo tamo, pored našeg stola, s moje desne strane. Ove fotografije su različite. Izaberi koju želiš, odštampaj je, i nosi je svuda sa sobom u džepu, za sreću. Ako želiš da me vidiš spreda, uradio si to već one noći. Oh, ako ih želiš još, reci mi! Volela bih da i ja imam tvoje. Pretpostavljam da ih imaš. Ako nemaš obnažene, pošalji mi neke druge. Humen! Supermen! Seksimen!
Sviđa mi se tvoje lice, kao i sve ostalo...

Ne oklevaj sledeći put!
Izvinjavam ti se za ovu svoju olujnu fantaziju u ovoj vreloj, tropskoj noći.
Ako si začuđen, ako si preneražen, ignoriši me, i daj moju e-mail adresu svakome ko želi da nastavi avanturu umesto tebe. Ako želiš, sačuvaj me u srcu za sledeći put. Ne stidi se! Ma hajde, mi smo otvorene osobe!

Mislim da nemam šta da krijem i ovo nije nikakva misterija. Možda grešim. Misterija možda tek počinje...
Voli te
Kosmogina


Tri dana kasnije, kratak odgovor je stigao u moj Inbox uz dve fotke takođe:
- Ti si tako šarmantna i talentovana devojka! Ali izvini, ja sam peder. Više volim guze belih dečaka.

To je bio dokaz još jednog neuspeha u mojoj seksualnoj nameri i proceni. Za utehu, poslao mi je ono što sam tražila, ali me i sludeo mnogo više no što sam uopšte mogla pretpostaviti.

 
   
svet srbija region scena sport kolumna art & s-he-istory coming out zdravlje queeropedia queer filmovi muzika priče teorija prikazi i recenzije religija porno antibiotik intervju istorija sociologija psihijatrija & psihologija putovanja linkovi