Slavimo 20 godina postojanja
Gej Srbija
iz štampe

KURIR:
TATA, JA SAM LEZBIJKA!


         
Marija Šerifović
 

Pevačica Marija Šerifović priznala ocu Rajku svoju homoseksualnost.

Nakon nedavno objavljenog novinskog članka o njenim homoseksualnim sklonostima, mlada i izuzetno talentovana pevačice Marija Šerifović se našla na udaru domaće javnosti.

Oglas pronađen na jednom veb-sajtu "Gej Srbija", u kojem se pobednica ovogodišnjeg Budvanskog festivala preporučuje "istomišljenicama", ostavio je nedvosmislen utisak da je mlada pevačica rešila da "izađe iz plakara" i javno prizna svoj afinitet prema istom polu. Međutim, Kurir iz dobro obaveštenih izvora saznaje da pomenuta "internet ponuda" definitivno nije objavljena uz Marijinu saglasnost:

- Marija sigurno nije postavila taj oglas na internetu. Pa, ona je osoba potpuno nezainteresovana za kompjutere i tehniku uopšte! Uostalom, Marija je već duže vreme u srećnoj emotivnoj vezi sa jednom devojkom, tako da nije imala potrebu da na taj način upoznaje bilo koga - dodaje naš sagovornik iz krugova bliskih glavnoj akterki ove priče, i dodaje da je ćerka Verice Šerifović ipak rešila da obelodani svoje sklonosti, ali u krugu svoje porodice:

 
Marija Šerifović
   

- Nedavno je priznala svom ocu Rajku da je zainteresovana za isti pol. Otac ju je podržao, što i ne čudi, s obzirom na to da su njih dvoje oduvek bili jako bliski i imali dobru međusobnu komunikaciju - ističe naš sagovornik, koji je iz razumljivih razloga insistirao na anonimnosti.

Kako je na ovu vest reagovala majka, naša proslavljena pevačica Verica Šerifović, zasad je nepoznato. Bar onima koji nisu članovi porodice Šerifović.

(R. S.)

svet srbija region scena sport kolumna art & s-he-istory coming out zdravlje queeropedia queer filmovi muzika priče teorija prikazi i recenzije religija porno antibiotik intervju istorija sociologija psihijatrija & psihologija putovanja linkovi