Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

da li bi voleli da imate decu ?

vec imam :mazi:
12
4%
voleo/la bih :love:
166
58%
mozda, kada bi se promenila drustvena klima :molise:
16
6%
da, ali ne znam kako :puzzle:
24
8%
ne znam :neznam:
21
7%
nisam dosad razmisljao o tome :misli:
6
2%
odrekao/la sam se tih zelja jer sam gay :saksofon:
11
4%
ne, nikad i ni pod kojim uslovima :vatrica:
31
11%
Korisnikov avatar
By spliff
veoma bih voleo da imam decu
ali kad ih vec nemam moram da se zadovoljim sa chinjenicom da cu uskoro da budem deda(stric)
Korisnikov avatar
By Katengl
Za sad zelim da postanem ujka, a odluku o sopstvenoj deci cu doneti na osnovu tog iskustva. :D
Korisnikov avatar
By Taki
Naravno. Ne trenutno jer nisam još uvek spremna da postanem majka, ali kroz nekoliko godina kad mi proradi majčinski instinkt zašto da ne, obožavam decu, radujem se tome bez obzira na to što imam ogroman strah od porođaja. :shrug:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ja bih nekad svoju negde daleko ali neće imati polovinu mog genetskog koda. :D
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
da. usvojiću jednu crnkinju da bude pevaljka i kineza (mada ja bih pre japanca ali ajde njih ima više) da bude genije i rodiće mi "ona ta" jednu latino da bude manekenka i imaćemo pse i mačke i slow lorisa

sve šareno da bude!
Korisnikov avatar
By Still
jednog dana bih... kad budem stekla uslove dovoljno dobre da verujem da će mi dete imati kvalitetno detinjstvo.
al bih mozda pre hraniteljstvo (ne baš ni usvajanja) iz vise debilnih razloga:
1. imam ogroman strah od sebe kao trudnice (moja narav + drugo stanje ne moze na dobro da ispadne, a i bila bih previse zahtevna)
2. imam još veći strah od porodjaja
3. imam još, još veći strah da mi dete ne bude retardirano, da se ne rodi sa nekom anomalijom, bolešću... ima bezbroj mogućnosti
4. ima mnogo dece koja nemaju roditelje, pa bolje njima da pomognem
5. ne moram da uzmem bebu... već starije dete od npr 3 godine... ja baš ne volim bebe i nemam nikakvog iskustva za bebama. nikad nisam bila u kontaktu sa decom mladjom od 2 godine.
6. mozda mogu da izaberem pol deteta itd
7. dobijala bih pare od države za izdržavanje deteta.

U stvari i ja svašta pričam, poenta je da još uvek nemam ni 1% majčinskog instikta
Zanimljivo je koliko žena ima strah od trudnoće i porođaja.

Pitala sam neke trudnice kako se osjećaju povodom toga. Većina njih je nakon 5 mjeseci trudnoće rekla da jedva čeka da se "riješi" jer je već teška sama sebi, otežano funkcioniše i taj osjećaj prevlada osjećaj straha.

Samo jednu ženu znam koja je imala strah od poroda do samog kraja trudnoće. Na kraju se porodila carskim rezom. Sada se kaje zbog toga.

Sve u svemu, kada se osjeti poriv ovo je najmanji problem. Ako ništa od ovog ne pomogne i strah ostane postoje i injekcije i svašta još nešto.
By Aven
Voljela bih, ali je izglednije da ih neću imati.

Svjesna sam kolika je odgovornost biti roditelj, a trenutno nisam baš sigurna da ću u bližoj budućnosti biti dorasla toj odgovornosti.
Korisnikov avatar
By Macan86
možda...Kažem možda jer ne znam da li ću nekad da imam uslove za to...A i nisam baš siguran ko će da ih rodi,jer ja definitivno neću...ne samo zato što mi je ideja o trudnoći odbojna,nego zato što od hormonskog poemećaja imam probleme s jajnicima,tako da je to teško izvodljivo čak i da ne pomenim pol.
Možda jedino usvojim neko ako budem imao priliku.
Korisnikov avatar
By Horcrux
Ne. Previse sam sebican da bih se odrekao slobode i morao da se zrtvujem zbog nekoga. Ne mogu da zamislim da neko drugi zavisi od mene, to su preveliki pritisak i ocekivanja. Mislim da nisam tip osobe i da sam strejt, takodje ne bih zeleo da imam decu.

No offense, ali ne znam kako vi planirate da imate decu i da zivite u gej braku u Srbiji :lol: Mozete samo da lazete sami sebe, ali se to nece desiti. Ovde ne moze da se odrzi obican Prajd, a kamoli nesto vise. Hipoteticki, da usvojite dete, sta mislite kakav ce zivot imati to dete u ovakvoj sredini koja ne moze da prihvati razlicitost bilo kakve vrste, a kamoli alternativni vid porodice? Probudite se.

Zelje vs realnost.
Korisnikov avatar
By gossip
mozda me posle 30 i neke "lupi" ta zelja
Korisnikov avatar
By bern
ne razmišljam o tome, ali "ne" je odgovor.
Upravo sam iz tog razloga i dosla na ovaj forum danas....
Decicu obozavam, jako zelim da se ostvarim kao majka, i iskreno se nadam da cu na ovim virtuelnim stranama imati srece da naidjem na ozbiljnog muskarca koji zeli da se ostvari u ulozi oca....
:D
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
malo off:
mene deca vole
ali nisam nesto narocito dobar u cuvanju dece
----------------------------------
u principu voleo bih da imam, samo ne jos
ali mi nije to nesto bas presudno u zivotu

ako ih i budem imao to bi bilo kroz usvajanje eventualno surogat
nikako sam nego sa muzem ...ako ne budem imao decka/muza kud cu sam da gu pazim, ne mogu ja to
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2384646#p2384646]Blady napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2384631#p2384631]Null napisao:[/url]
tako da ako neka prijateljica ne bude želela usvojeno već insistira na rođenom detetu a treba joj sperma finog i uglađenog mladiića... :awesome:
Htela bih neku kombinaciju, ona on ja
Imacu u vidu tvoje spermice, treba napraviti izbor dobrih gena :wundy:
:smeh:
Korisnikov avatar
By RetributioN
Ime za prvo dete > Dilema
Ime za drugo dete> Asfaltina
Korisnikov avatar
By Laerem
Apsolutno. Kad se već ne mogu realizirati sam, onda ću sve svoje neispunjene žudnje svaliti na leđa jednom malom nezaštićenom biću, sve dok mu od tereta ne pukne kičma i postane emotivni invalid koji će reproducirati svoju pasiju kroz moje unuke. Što je smisao života, ako ne beskrajno račvanje patologija?!
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!