Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Wanna hear something shocking? I'm typing with both hands.
My eyes! I may never recover from that!
Earlier today I was having a non-sexual fantasy about someone, and I enjoyed it. I do this often but I don't tell people about it anymore because I got tired of people looking up to me and calling me unperverted. It just makes me feel so not guilty when people do that.
Well, I guess it makes me a little uncomfortable knowing that you don't frequently fantasize about not having sex, but...as long as i know you're using both hands when you type, I'll always support your need to explore this nonsexual side of yourself.
Most certainly not! Not having sex with others is a private matter!Can we watch?Well I guess there's no point in hiding it. Yes, Cole and I are not having sexAnd your computer is right! How dare you talk about not having sex with other people online, of all places! Your nonsexual talk might encourage others to think nonsexual thoughts and explore their nonsexuality. And just then what will you do, when you spread this discussion about not having sex to questioning teens? Shame on you! Go eat your cake.Are you two doing what I think that you're doing?
Originally posted by DinaOriginally posted by Andre87Naravno
Znam osobu koja deli tvoje misljenjeTo je verovatno ok samo ako niko ne pati,ne kontrolise se,ne sumnja,ili nije hipohondar
.
Mene jos zanima da li i kako deca prihvataju poliamoriju roditelja?
Mada ja mislim i inace da je jedna doza kontrole uvek potrebna i prema sebi a kamoli prema drugima, takodje moze postojati i neka doza sumnje ili nesigurnosti ili ljubomore, to mi se sve cini nekako ljudski. Ako je u granicama normale i ako se otvoreno o tome prica sa partner(k)om, ako on(a) pruza dovoljno razumevanja, ljubavi i sigurnosti, onda problema ne bi trebalo da bude, bar ne nekih vecih.
Sto se dece tice, javicu ti kroz nekoliko godinaZnam neke poliamorne odnose gde ima i dece ali nisu mi bliski ljudi, pa da znam neke detalje. Kako ja razmisljam deca mnoge stvari prihvataju otvorenije nego odrasli, oni nisu nauceni da li je poliamorija ispravna ili ne, ili je to monogamija i sve tome slicno. Roditelji se mogu potruditi da detetu to objasne, onako kako ono moze da shvati. Problemi ce mislim mozda nastati kad dete krene da se susrece sa drugom decom i postane svesno da se situacija u njegovoj kuci donekle razlikuje od situacije kod drugara. Ali mislim da se ne moze unapred odrediti kako ce sve to biti. Zavisi i od samog deteta... Uopste meni se dete cini malo kao "macka u dzaku", malo je izvesnije ono koje se usvaja, ali i ono je jos uvek malo... A sa onim detetom koje ce se tek roditi nikad ne znas kakvu licnost ces susresti i sta ce njoj biti bolno ili je ciniti srecnom, sta ce shvatati a sta nece...
Originally posted by Andre87Gledam vec pola sata i uopste ne mogu da vidim te delfine.
Evo simpaticnog testica sa gore pomenutog foruma-opticka iluzija..
Kazu da deca mogu da vide delfine,a odrasli ne ukoliko nisu zadrzali decijeg duha..Mozda isto vazi i za aseksualce![]()
Ja ih nisam odmah uocioali nisu ni neki sa AVEN-a(mozda oko minut)
Originally posted by Nanny OggNadam se da hoce
...
Joj, Dina koliko se slazem sa tobom....i koliko imam slicne brige...
Znas kako, nasa decica zaista ce trebat' da se druze. Ozbiljna sam![]()
...
Originally posted by Andre87interesantno.
(from Wikipedia)
Asexuality is a sexual orientation describing individuals who do not experience sexual attraction.
Note that asexuality is not the same as celibacy, which is the deliberate abstention from sexual activity; many asexuals do have sex,and most celibates are not asexual.
Asexuals may experience romantic attraction, or the desire for, fantasy of, or propensity towards romantic love, often directed at people of genders falling within an affectional orientation. Many asexuals also identify as straight, gay, or bi, using the terms in a strictly affectional sense, or alternatively as hetero-, homo-, or bi-romantic. Some asexuals identify as "aromantic." A relationship between an asexual and a sexual person may or may not involve sexual activity........
Originally posted by Angelina777+ me!Originally posted by Mr.JaZato što je queer u odnosu na mainstream. Svega 1 posto ljudi na planeti je aseksualno.
A zashto je ovo u transrodno, queer... forumu?![]()
Originally posted by SvakiMarkoRadiNaopakoPlačem. Ali te mi suze prijaju. Kroz njih izlazi tuga.Otkad znam za sebe, znam i to da su suze blagotvorne--znam po sebi, jer sam i ja mnogo plakala u zivotu, i placem, i plakacu, sasvim sigurno. Suze izbacuju stres, izbacuju negativnu energiju. Bilo da placem zbog neke gluposti kao sto je neka tuzna scena na filmu, ili zbog nekog dirljivog momenta, ili zbog tamo nekog coveka koga nikada nisam upoznala ali me je njegova/njena prica dirnula, ili zbog raznoraznih nesreca koje se desavaju svakodnevno u svetu--to su uvek suze koje odnose sa sobom sve sto je negativno u meni. To je empatija (kod mene se ona granici sa paranormalnim
Originally posted by Andre87Ja sam ih video odmah, mislim da nije proslo ni 30 sekundi:andjelak:
Evo simpaticnog testica sa gore pomenutog foruma-opticka iluzija..
Kazu da deca mogu da vide delfine,a odrasli ne ukoliko nisu zadrzali decijeg duha..Mozda isto vazi i za aseksualce![]()
Ja ih nisam odmah uocioali nisu ni neki sa AVEN-a(mozda oko minut)
Originally posted by zozefin stGde? Gde? Gde? Ocuuuu jaaaaaaaaa !
yupiiii, vidim delfina...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!