Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by Andre87Vidim dva.
Evo simpaticnog testica sa gore pomenutog foruma-opticka iluzija..
Kazu da deca mogu da vide delfine,a odrasli ne ukoliko nisu zadrzali decijeg duha..Mozda isto vazi i za aseksualce![]()
Ja ih nisam odmah uocioali nisu ni neki sa AVEN-a(mozda oko minut)
Originally posted by J...J... ,Originally posted by RuznaGlupaZla...
Ne znam da li da računam onog malog između ona dva najviša.
Mislis na onog sto joj je medju nogama?![]()
Originally posted by Andre87Pazi stvarno delfini.
Kazu da deca mogu da vide delfine,a odrasli ne ukoliko nisu zadrzali decijeg duha..Mozda isto vazi i za aseksualce![]()
Originally posted by MariškaNope.
Znam da ako mi život dođe u neizdrž, da bih radije umro nego živeo, onda znam, pobeći ću lepo u to stanje aseksualnosti, polu-života, pustiću i bradu, kao kakav kaluđer, i sačekati da neizdrž napokon ode. Ali neću se ubiti. Želim da živim. Makar kao ježić, koji oko sebe pusti bodlje da se zaštiti, jer ispod njih, ispod ljušture, on je samo jedan nežni i osetljivi mekušac. Zato sam plakao kada sam naišao na Andrejev kutak i video njegove crteže. Kada sam shvatio da je taj predivni, prepametni, preemotivni dečačić, koji je anoreksijom sprečavao rast grudi, jednostavno MORAO da uzima testosteron, kako bi mu porasla brada, kako bi se na taj način zaštitio od ovog surovog, nasilnog sveta, sveta u kojem vlada pravo jačeg i bahatijeg.
Originally posted by Tungi
Moze i bez pilule...
Originally posted by Andre87
Originally posted by nsBeckieIma ih devet koji se vide celi (sedam velikih i dva maladunčeta), i još dva kojima se vide samo peraja i zadnji deo trupa. Znači ukupno 11 delfina. A možda i još koji više, ali ja ne vidim...
Moze i bez pilule...
![]()
a koliko delfina vidis?
ja jos uvek vidim 9... ne vidim deset koliko je Null rekao da vidi... ili se mozda on to zabrojao?![]()
Originally posted by Mariška
Originally posted by nsBeckieIma ih devet koji se vide celi (sedam velikih i dva maladunčeta), i još dva kojima se vide samo peraja i zadnji deo trupa. Znači ukupno 11 delfina. A možda i još koji više, ali ja ne vidim...
Moze i bez pilule...
![]()
a koliko delfina vidis?
ja jos uvek vidim 9... ne vidim deset koliko je Null rekao da vidi... ili se mozda on to zabrojao?![]()
EDIT
Ovih 11 koje ja vidim markirani su zelenom bojom (koja je originalno predstavljala brojeve, no se razmrljala...):
http://img243.imageshack.us/img243/7880 ... rishka.jpg
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!