Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By V25
Baš nešto razmišljam koliko me nervira kada mi prilikom rukovanja ljudi samo onako tutnu ruku, ni ne stisnu ljudski. To mi deluje kao da uhvatite mrtvu ribu rukom... Vaše mišljenje?
By LeDeNa_
@za temu.

I mene nervira kad tako pruze ruku, jos pogotovo kad pruze levom rukom.brrr...

Slazem se sa tvojim postom.
Korisnikov avatar
By poslednjalatica
mozda zato sto se kreces u drustvu mlakonja
salim se

dodji na gradiliste da se rukujes sa nekim radnikom (shaka ko lopata za sneg, prsti ko safalade),pa kad te stisne napravi pastetu od tvoje ruke :bih:
By alexandermagic
Volim čvrst stisak ruke. Ja doduše nekad namjerno pretjeram kad stegnem nečiju.
Naravno, tako postupam samo s nekim muškarcima. :D
By LeDeNa_
Originally posted by alexandermagic

Volim čvrst stisak ruke. Ja doduše nekad namjerno pretjeram kad stegnem nečiju.
Naravno, tako postupam samo s nekim muškarcima. :D
:lol:

Ne preterujem sa zenama ali nateram da stisne :D
Korisnikov avatar
By ultraviolet
to se inače naziva dedfišom, čuj čini mu se.

ne volem,
sjajno je što ti na keca pruži podatke o (ne)zainteresovanosti osobe 2 za dalju komunikaciju. još kad glovu/telo/pogled okenu/skrenu.. milina. znaš đe da ne čačkaš :}
Korisnikov avatar
By V25
Nisam znao za to:s Mene stvarno asocira na mrtvu ribu, pošto mi se zaista i desilo na moru ovo očemu pričam:p
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Viktor Vilotijević

Baš nešto razmišljam koliko me nervira kada mi prilikom rukovanja ljudi samo onako tutnu ruku, ni ne stisnu ljudski. To mi deluje kao da uhvatite mrtvu ribu rukom... Vaše mišljenje?
Mene takvi uopšte ne nerviraju, ali me zato nerviraju oni koji stisnu tako da ostave utisak, a zapravo ostave otisak.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ne volim nikakav stisak ruke, protivnik sam rukovanja, kao relikta varvarskog doba, kada su ljudi pružanjem ruke i rukovanjem dokazivali da nemaju oružje u ruci i zle namere u glavi.
By Kragi
Originally posted by Viktor Vilotijević

Svejedno mi, narocito kod random upoznavanja kad npr. odes negde gde je sticajem okolnosti potrebno da se rukujes sa svima a pitanje je kad ces te ljude ponovo videti u zivotu...
Umem ja da budem debil pa da npr. setam sa drugom po gradu i onda naketi neko koga on poznaje i spontano mi pruzi ruku a ja odreagujem u fazonu: 'A jel bas moramo da se upoznamo?' :trep:

Sa druge strane kad se upoznajem sa nekim koga zelim da upoznam to obicno bude uz 'Postovanje' a stisak sake nesto ne konstatujem (a sad si me naveo da razmisljam o tome), odnosno na isti opet ne obratim paznju.

:shake:
Korisnikov avatar
By Sir William Black
Citao sam da stisak ruke govori o samopouzdanju neke osobe. Sto je jaci-doticna persona ima vise samopouzdanja. Sto se mene tice, primetio sam da primenjujem dedfiš kad bih najradije od*ebao osobu sa kojom se rukujem i kada mi se ne prica sa njom.
I mislim da ljudi preteruju sa rukovanjem jer stvarno nemam potrebe da se rukujem sa svakim na koga naletim.
By Kragi
I sa jednim i sa drugim zapravo.
Kada je rec o osobama koje dobro poznajem, to rukovanje mi deluje kao suvise formalni postupak. Ja sam svoj prvi post bazirao na 'prvom' rukovanju pri upoznavanju, a ako pricamo o vec postojecim odnosima onda mi to tek bude bzv.
Jes sad cu da ostavljam utisak na best frienda koga znam 10 god tako sto cu da mu stisnem saku ... :roll:
Korisnikov avatar
By castor
^ ^ Rece Vijoleta sa ONAKVIM usnama!!!

on: Meni samo smeta kada je ta ruka znojava/vlazna. Na stisak ne obracam paznju.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
haha a zar nije fujije kad te malo malo pa pobalavi neko? :}

sad me podseti,
off: i like dead fishes.
off with their heads!
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Prezirem. Jos ako im se ruke znoje :bljak: Kao mrtva riba, pa jos i satrula.
Korisnikov avatar
By mitrandir
I ja to zovem mrtva riba. I ide mi na penis. Msm, ako nećeš da se rukuješ-nemoj.
Korisnikov avatar
By IriS
kad mi neko pruži ruku na taj način, ja apsolutno nemam želju jedan jedini minut da razgovaram sa tom osobom.
to mi je tako njanjavo, dobijem želju tu osobu da zgazim.

:serena1:
Korisnikov avatar
By *deni*
Postoje podaci da ljudi tokom dana dodirnu barem pedesetak tuđih polnih organa, što hvatajući se za kvake na vratima, što dodirujući ostale stvari u prostorijama koje dele s drugim ljudima, što držeći se za šipke u javnom prevozu, što rukujući se sa drugim ljudima.
To je još jedan argument protivu rukovanja.
:canttouchthis:
Korisnikov avatar
By clldl
Ja taj dedfiš doživljavam kao čin nepoštovanja...
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by IriS

kad mi neko pruži ruku na taj način, ja apsolutno nemam želju jedan jedini minut da razgovaram sa tom osobom.
to mi je tako njanjavo, dobijem želju tu osobu da zgazim.

:serena1:

o bogo, kako me privlaci tvoja agresivnost :drkamatoraperveznjakusa:

ont. ne volim, ako ne znas normalno STISNUTI, poleti mi u zagrljaj :lol: ili samo reci zdravo :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!