Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By bern
(vidjeti sliku :D btw, slikao sam se jer sam se danas malo zajeb'o u trimovanju :)) )

Slika
Korisnikov avatar
By bern
@sanja
thank you. mišljenje eksperta za dude veoma se cijeni :awesome:

@deni
nije mi strano, ali ne bih se osjećao prijatno.

anyway, da malo filozofiram o težini, self-image i pederluku. jedno vrijeme bio sam baš gojazan (nekoliko godina). iako sam znao da sam gay nisam to do kraja prihvatao, a debljina je bila odličan (podsvjestan) način da se ne dopadnem potencijalnim partnerima, odnosno - ženama. suludo.

prihvatanje sebe doprinijelo je da se težina reguliše, ali hrana kao "lijek" plus genetika, stvari ne čine baš tako jednostavnim, pa je opet trebalo rada na sebi.

postojanje "masti" (koje itakako imam) me ne više pogađa više u mjeri kao nekad i nije mi prioritet da to maknem. :drama:
Korisnikov avatar
By Mia123
Pa solidno sam masna jos uvek ali nije to nista kako je bilo pre mesec dana, stomak je poceo da mi raste od ispod grudi kao u trudnice, samo sam cekala da pocnu da mi ustaju u prevozu.
Korisnikov avatar
By Azdaja
bernove dude :drka:

ont. nemam tih problema :geisha:
Korisnikov avatar
By *deni*
Sve je to promenljivo, pa i ta mast.
Evo, na primer, nekad seksi mačka Anica Milenković danas je prava, ono što se u narodu kaže - dobro držeća ženetina, udata u Americi. Već drugo dete doji. :beba:

Izašla neki dan u Kuriru ova slika - Anica - nekad i sad :

Slika

Posle toga, Anica je ponosno na svom fejsibuk profilu objavila ove slike sugerišući da se nije ugojila baš 30 kilograma, kao što piše u Kuriru, zaključivši da je ona svome mužu lepa i da joj je to najbitnije :

Slika
Slika

Lično mislim da je Anica jedva čekala da se uda u Americi i da se konačno pošteno najede, jer je godinama unazad morala da se izgladnjuje da joj kilaža ne bi gi grizla estradni biznis u otadžbini. Sad više ne mora da se uzdržava.
Čudne su joj cipele.

Mogla je, vala, prije fotografiranja maknuti i tu kašiku sa poda. Ili je na jedan specifičan način željela reć' svojim mnogobrojnim fanovima sljedeće: " od sada, kad sam ja u pitanju, ispuštena kašika je moguća samo na slici. Ima da žderem dok ne eksplodiram, dopalo vam se to ili ne. " :wink2:

:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By *deni*
Hihi, ja sam tu kašiku skroz prevideo, pitam se da li se slučajno tu našla.
Imaš oko sokolovo, a.magic, vidi se da si blizak organima gonjenja i represije.
:B
Korisnikov avatar
By Delete
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2385000#p2385000]Herald napisao:[/url]Probajte da ubodete sebe kaziprstom u stomak. Ja sam masan malo manje od gornje trecine kaziprsta. Al nemojte jako da se ubodete, polako, cim osetite tvrdo stanite( da osetite razliku probajte ubrzano da ubadate i odbadate tj. tapkate). Meri se u sedecem opustenom-pogrbljenom polozaju, udesno ili ulevo tri prsta od pupka (bez malog prsta i palca). Kad naciljate tacku za merenje ne gedajte u nju vec u ekran ili zid. :)

Meri se ujutru pre dorucka. Moze i u drugo vreme ali ga naglasite.
Bila sam dovoljno dokona pa sam zabola sebi prst. :lol:
Ima tu nekih 1,5cm masnih naslaga, koje su posledica mog bdenja nad knjigama i vozanja na 4 tocka.
By ~ Le Saint X ~
Bas bih voleo da cujem sta bi rekli pojedinci kojima bi i do podlaktice doslo to ubadanje u svoju mast :)
Korisnikov avatar
By Sunce
Dovoljno masan da mozete da przite svoje dzegerice od mog struka.
By Kragi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2384666#p2384666]*deni* napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2384587#p2384587]Kragi napisao:[/url]^ Ja sve to jedem/konzumiram i opet nemam stomak. :shmi:

dakle nemam mast ni na stomaku ni nigde drugde :D
Verovatno je to zato što si fizički redovno aktivan.
Ja ne volim da vežbam i vrlo sam statičan i lenj u fizičkom smislu.
:njuska:
Ponekad odigram fudbal u kraju i jedino sto dosta pesacim, ili se bar trudim. Mada imam i napade lenjosti.
No, nije to neka velika fizicka aktivnost.

Genetika, kao sto rekoste.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!