Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By TheDutchess
Koji shampon za kosu koristite,da li stavljate i balsam i zasto?
Nanosite nesto na kosu posle pranja i koliko se uopste posvecujete negovanju vase kose?
(ukoliko je imate naravno :giggle: )
Korisnikov avatar
By TheDutchess
Ja redovno peglam,farbam kosu tako da mi je jedno vreme bila bas ostecena,najvise mi je pomagao Pantene ili onaj obican shampon od koprive sto lici na detrdzent.
Posle sam presla na Redken All Soft shampon i balsam i mogu reci da sam prezadovoljna.
S obzirom na to da izlazem kosu ostecenjima moram da vodim racuna o njoj i odkako koristim ovaj Redken vec 8meseci mogu reci da mi kosa izgleda zdravije nego ikad...
By Tresh-grl
Ja koristim Garnier Fructis vec godinama....Balzam stavljam stalno jer mi je koza sprzena od peglanja pa mi je ovo ucini svilenkastom.
Zadovoljna sam a iskreno mrzi me da menjam :D
Korisnikov avatar
By Zoe
Vec smo pricali o tome-nije dobro koristiti isti sampon godinama.

Menjam sampone, menjam balzame, menjam pakovanja........Koristila sam sve sto se pojavljuje na trzistu, kao mali majmun sve sto vidi na reklami :lol:

Trenutno, at this very momment je na mojoj kadi sampon Herbal Essencies (ne znam dal sam dobro napisala, mrzi me da ustajem i procitam), balzam je valjda jos Nivein a imam i Gliss Kur za posle i neke Italijanske kristale....

Peglam kosu, ali ne svaki put.
Korisnikov avatar
By bakalar
Originally posted by ns.happy
Slika

SlikaSlikaSlika
Sta je sve ovo ?
Korisnikov avatar
By Deksi
Trenutno Gliss Kur Asia Beaty i mnoogo sam zadovoljan,jedna od retkih linija shampona i balsama koje mi stvarno odgovaraju posto mi je kosa uzasno zahtevna.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by abcd
Sta je sve ovo ?
najbolje sto sam probao. smpon od crnog piva koji prelepo mirise, i traje jaaaako dugo. neverovatno kako lako peni. ostalo su regeneratori koji podjednako dobro mirisu, cak american cream toliko intenzivno da nekad parfem nije potreban. jednom recju, fantasticne stvari...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
koristim Elsève Multivitaminé 2in1 (bela boca sa zelenim logom) i prezadovoljan sam. kosa mi bude skroz svilenkasta i mekana, a jako dobro opere i sve gluposti koje koristim za friziranje.

nedavno mi se potrošio, pa sam imao izbor između nekoliko drugih koji su se zatekli u kupatilu, a jedini koji NIJE bio protiv peruti je pomenuti Herbal, neki tamnozeleni, sa limetom ili tako nešto. još u toku pranja kosa mi je bila kao slama, nisam mogao da prođem prstima kroz nju koliko se sve uplitalo, ma katastrofa. tako da mi je Herbal :neto: .
Korisnikov avatar
By Zoe
Auff........ :nerd:

Ja sam ga nedavno kupila nakon par godina (htela sam opet da promenim, jel....) i oprala sam mozda dvaput, pa je mnogo potroseno na kupanje psa :cupakosu: i oprala sam sinoc........i nema vise. Moram da kupim nesto drugo sad.

Nisam to primetila, jer stavljam balzam posle.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
možda zato što je ovaj Elsève 2in1, pa su mi zbog toga utisci bili mnogo pozitivniji. mada meni je stvarno mrsko da stavljam još i balzam na kosu. :)
Korisnikov avatar
By Zoe
Ma, mrsko je i meni........

Ne znam kolika ti je kosa, ali ako ne moras, i nemoj
Korisnikov avatar
By horus.
Sta je sve ovo ?
najbolje sto sam probao. smpon od crnog piva koji prelepo mirise, i traje jaaaako dugo. neverovatno kako lako peni. ostalo su regeneratori koji podjednako dobro mirisu, cak american cream toliko intenzivno da nekad parfem nije potreban. jednom recju, fantasticne stvari...
nisi napisao da se radi o lush-u... :giggle:
Korisnikov avatar
By LittleRed
Originally posted by horus.
Sta je sve ovoo?
nisi napisao da se radi o lush-u... :giggle:
koji su, da opet ponovim i sebi olakšam, zatvorili u nišu :mad:
a obožavam njihovo pakovanje Jasmine and Henna Fluff-Ease :sigh:
Korisnikov avatar
By bigirl
Garnier Fructis šampon i regenerator, za farbanu kosu, a za oblikovanje:

Slika
By biotherm
Sto se tice sampona za kosu, ne kupujem vise u trgovinama, vec u frizerskim salonima ili u apoteci.

ranije sam koristio vichy sampon za kosu. sada DUcray Elution, najblazi i naj sampon... a ponekada nesto od Revlon professional.

a za styling - La Biosthetique bioestetics Spike Creator
Korisnikov avatar
By Hton
U glavnom se trudim da koristim neke bebi shampone, zto sto cesto perem kosu pa da je hemija ne unisti. Iz istog razloga ih cesto menjam, kako kosa ne bi stalno primala iste sastojke. S vremena na vreme koristim Garnier Fructis i cesto johnsons baby shampon(ali samo obican i sa mirisom lavande-ostali mi se ne svidjaju kako mirishu)
I tako...:D
Korisnikov avatar
By Hton
jao jeste-lush ima najbolje,i to ne samo sampone vec apsolutno sve!
Korisnikov avatar
By Blady
Balzam neki italijanski.... sampon heden, doduse sad sam isto neki italijanski uzela... stavljam ispravljac kose... nedavno sam se ofarbala u crno... itd...
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by biotherm
Sto se tice sampona za kosu, ne kupujem vise u trgovinama, vec u frizerskim salonima ili u apoteci.

e da. ja koristim neki il'elborario (same as zolja, mrzi me da ustajem...) koji samo nalazim u onoj apoteci kod londona, na cosku. i super mi je, ali mora kondisner, tako da tu koristim lush-ov veganese, imam jos malo. moratju da narucim da mi se donese iz beograda :hvala:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
ja krenula da napišem koji šampon koristim, a onda se prisetih da i ovako imam problema da ga nađem, pa moram da kupujem zalihe kad god na njega naletim... samo još treba da počnem da ga reklamiram po internetu, a svaka mi je bočica dragocena. :lol:
stoga ću mudro oćutati. :meduza:
Korisnikov avatar
By ROYAL
S obzirom na to da sam se skoro osisao na vrlo kratko, frizerka mi preporuci PASTU za kosu, ali nisu trenutno imali u salonu da mi prodaju, pa bih vas pitao koristi li ko istu i koju? da naglasim - ne gel, ne vosak, ne penu vec iskljucivo pastu (po mogucstvu bez alkohola, posto mi herdreserka rece da uglavnom zbog toga opada kosa).
Unapred fala!
Korisnikov avatar
By Sanguine
Pantene neki shampon+conditioner u jednom
Planiram da se shisham na keca sutra,preksutra tako da mi to nece biti bitno neko vreme :hail2:
Korisnikov avatar
By DJ Nemo
koristim samo Lisap preparate za kosu..
Korisnikov avatar
By m..
Ranije sam se farbala, i ispravljala kosu feniranjem (nemam ja nerava za te pegle i slicno), medjutim kosa mi je bila potpuno zdrava (nudili mi iz redken academy ili vec da mi ispravljaju kosu necim, da testiraju i budem model, koliko sam shvatila, a ja nisam htela). Tad sam koristila lorealove proizvode, najvise su mi prijali. A i kosa mi je bila uzasno sjajna.
Sad sam prestala da se farbam, feniram i slicno. Uglavnom pustim kosu da se osusi sama.
A perem je cim stignem, johnsons baby, palmolive, glis kur, niveom, ma cim god.

Doduse moja kosa vise lici na grivu nego na kosu, uzasno je jaka, gusta i zdrava, pa moram da je stanjujem da ne bih licila na cudoviste.

Inace mi se kosa uzasno mastila od wash'n'go, pantena, a od head and shouldersa sa actually dobila perut.
Sun silk mi je odgovarao na moru i posle, pa vise nije.

I da, kada prestanes da se farbas, potpuno se izmeni lista preparata koje koristis, da sad operem kosu crvenim lorealom, ili vec necim za farbanu, bila bi masna odmah.
Korisnikov avatar
By bakalar
Ja samo da preporucim Bad Head vosak, nikada tako dobro ni jedan nije ucvrstio niti dao tako dobru tekstru (nekako sve izgleda kao celina, za razliku od od jeftinijih koji, mi naprave nesto poput jez frizure, mozes mi brojati dlake koliko se trude grupisati :) )

p.s. preskup je, i prodaje se u stiku, ja nisam imao zelje da ga kupim za 1400din :\
Korisnikov avatar
By HPLC
Koristio sam godinama REDKEN preparate za kosu, nakon toga sam presao na KERASTASE i vrlo sam zadovoljan.

Sto se tice menjanja sampona cesto-ne HVALA! Menjam ih mozda unutar kolekcija iste firme, ali van toga-nikako. Jednom sam uzeo Head & Shoulders jer sam morao da operem kosu (a nisam poneo svoje prnje), toliko me svrbelo vlasiste da sam hteo da gurnem glavu u zamrzivac.

Samponi jesu skuplji (oko 1400 din u frizerskom salonu "Cvrle" u Beogradskoj ulici, tamo kod parkinga na Slaviji), ali su koncentrovani i malo se trose cak i ako imate grivu na glavi.

Takodje prodaju i TIGI koji je meni nocna mora od preparata...sem ukoliko ne zelite da vam kosa mirise na ananas, lubenice ili tuti-fruti zvake, ja ne.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!