Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

alexandermagic napisao:
Kragi napisao:
Hans napisao:Ovo se ne dešava...Ne, ne dešava se.

:pustatihogubicu:

:smeh:
Možda bi se Hansiću više dopalo Gagino "Kroz šljivike i livade"? :awesome:
Dečko, 'Kad bi znao kako čeznem' iz 1986. je jedna od najpopularnijih i najkvalitetnijih narodnih pesama ikada, ušla je u anale muzičke scene u Srbiji ako govorimo o narodnoj muzici i tu ne vidim ništa problematično.

Ni Draganini tekstovi neće nikada ući u lektire jer im tamo nije mesto. Zašto bi? Ali će školovani muzičari milion puta pre izabrati Draganu i tonu muzike koju je snimila za RTB i RTS, što u srećnija vremena, što danas.

Ono što JE problematično jeste veličanje žene koja je simbol za kriminal, prevaru i lopovluk.

Ko normalan može porediti Draganu i Cecu? Dragana je Šumadija, Ceca je srpsko zlo novijeg datuma. :roll:

''''
Pretera ga, Hans, stvarno. Dušu si o Cecu ogrešio rečima da je simbol zla.
Zar zato što je utajila pare ? Pa nikog nije ubila.
Misliš da Dragana nije koji put utajila porez i na drugi način oštetila državu ?
Jeste, sigurno. Doduše, ne u tolikom iznosu kao Ceca, ali to znači da nije bila u prilici toliko da utaji. Sve su one lakome na lovu.
Neće biti, Deni.

OK, bila je devojka Zorana Bašanovića, pa?

Meni je Ceca gadna kao kulturološki fenomen, prsluk i brus sa krstom, Arkan and all.
Hvala, ne.
edit:
Lepo je Karleuša izjavila: Moja deca neće rasti u strahu da će im majku hapsiti svake godine i voditi u zatvor.
To se isto odnosi i na DM i tu se priča završava.
Ma, neću da diskutujem o tome uopšte.. A i ta Karleuša, oca joj jebem, ne može da se skine s grbače Ceci, valjda vuče komplekse još iz vremena kad ju je Arkan terao da se izvinjava zbog raznoraznih izjava po medijima i kad se klela da joj je Ceca uzor.
Dok je Arkan bio živ, držala je podvijen rep, pa se posle razlajala, besnulja ona jedna besprizorna i bezobrazna. :vatrica:
Hans napisao:Neće biti, Deni.
Lepo je Karleuša izjavila: Moja deca neće rasti u strahu da će im majku hapsiti svake godine i voditi u zatvor.
I zatvor je za ljude(što bi Ražna rekla), a psihijatrija za krmeljušu i slične joj(rekla Jelena Bačić-Alimpić)..
*deni* napisao:A što se pokajnice Cece tiče, na pravom je putu da jednog dana bude proglašena za sveticu.
:opatica:
Prepodobna i presveta Svetlana mučenica kućnopritvorska! :D
*deni* napisao:Imala je kćer.
Što se toga tiče - nemojte preterivati. Ko zna zbog čega se ta kćer ubila i da li je uopšte Jankovićka bila u situaciji da to predupredi.
Nemojte biti baš toliko surovi prema toj nesrećnoj ženi, koja je doživela najveću nesreću da sahrani rođeno dete.
Nema tu surovosti, ja sam samo realna. Ako majka ne poznaje sopstveno dete i ako spostvenom detetu ne moze da pomogne da se samo odrzi u zivotu, njen pokusaj da utice na politiku Srbije i zivote miliona gradjana Srbije je ono sto je surovo.
Pa to se savršeno uklapa u prilike u Srbiji, gde prozukli pevaju, mutavi drže govore, gabore slikaju za tv, nemoralni pričaju o moralu... Pa što u tom haosu i jedna očigledno poremećena i luda žena, kao što je Jankovićka, ne bi našla mesto i bila glavna srbijanska psihološkinja ?
:jankovicka:
Korisnikov avatar
By Mars
To je druga stvar, ja to stvarno ne bih dirao...

Znam jednu psiholoskinju koja je totalno zakazala kao roditelj ali je strucnjak u svom poslu i pomogla mnogim tinejdzerima i njihovim porodicama.

Al u slucaju Aleksandre Jankovic ja sam protiv uplitanja te epizode jer ima onoliko materijala da se pokaze da je zena idiot i bez toga.
Burak napisao:
Hans napisao:Neće biti, Deni.
I zatvor je za ljude(što bi Ražna rekla), a psihijatrija za krmeljušu i slične joj(rekla Jelena Bačić-Alimpić)..
Naravno. Kamo sreće da svaki kriminalac u Srbiji pošteno odrobija svoje, kao Ceca.
I da svaki ludak, kao što je Karleuša, dobije adekvatno lečenje - hospitalno, ili kućno.
To nije nikakva sramota. Kao što Ceca može po potrebi i zasluzi u zatvor, tako i Karleuša može po potrebi u duševnu bolnicu, ili na kućno duševno lečenje.
:doktor:
Zaboga, koliko je samo svetskih zvezda bilo u sanatorijumima i o tome javno pričalo !
Kad već priča da je progresivna i da se ugleda na svetske zvezde, Karleuša bi i po tom pitanju morala biti savremena i u trendu.
:yes:
Korisnikov avatar
By Mars
Ides ti kod Cece da njoj olaksavas pakao kucnog pritvora.

Dal su nekad otisli u neki od zatvora da vide kako tamo ljudi izdrzavaju kazne.

PU!
Razumem te, crni, potpuno...
Isto tako bi i tebe, kao i ostale ''pederčine '', mnogi u Srbiji najpre prebili, zatim ošišali na ćelavo, uvaljali u katran i perje, konfiskovali imovinu i proterali. Nije bitno gde, može i u Bosnu. Mora da si pun razumevanja prema takvim stavovima i namerama.
:sluske:
Korisnikov avatar
By blenta
ako bi da nas proteruju negde drugde mimo bosne i rvacke
ja bi pristao na taj egzodus sa sve besplatnim sisanjem :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja ne bih u Bosnu, Crnu Goru, Makedoniju, Kosovo ili Albaniju, a sve ostalo u regionu mi ne bi smetalo. :pickme:
Korisnikov avatar
By blenta
mnogo su ti tradicionalni nefleksibilni :lol:
*deni* napisao:Razumem te, crni, potpuno...
Isto tako bi i tebe, kao i ostale ''pederčine '', mnogi u Srbiji ošišali na ćelavo, uvaljali u katran i perje, konfiskovali imovinu i proterali. Nije bitno gde, može i u Bosnu. Mora da si pun razumevanja prema takvim stavovima i namerama.
:sluske:
pa dobro... i ja bi njih proterao u bosnu, osisao na celavo, konfiskovao imovinu i uvaljao u katran i perje :D

btw. slozices se da nije ok porediti mene (još uvek čist pred zakonom) sa jednom kleptomankom i udovicom ratnog zlocinca, čija deca žderu hleb "zarađen" znojem, suzama i krvlju majki slavonskih hrvata :evil:
a prema narodnjacima, turbo folku, kafani, harmonici, nogama na stolu i sličnim simbolima praseće kulture gajim krajnji stepen netolerancije, rizikujući da me proglasiš za fašistu :lukavi:
[VjericaRadeta]
i da :lukavi: želim da ceca i njena deca dožive takvu saobraćajku da im mozgovi formiraju zaštitni sloj druma, da plate za svaku suzu i svo zlo koje je njihov dragi muž i tata naneo nesrećnom narodu s one strane dunava
[/VjericaRadeta]
:D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Deca, ma u kakve skotove izrasli, nisu birala svoje roditelje, i ne vidim poentu njihovog kažnjavanja.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pa valjda je to deo formalnosti u sudskom postupku?
Korisnikov avatar
By Mars
Ono uz osmeh?
I jos 'naravno' na kraju?

To ti je bre hodajuci rat, reketi i bombe kasikare-nema tu pokajanja nikakvog. Ponuda koju nije moguce odbiti.

Dok takvi postoje mi smo kao drustvo izgubljeni - jel vidis do cega njihovo postojanje dovodi: do velicanja i gluposti "Cecu u skolsku lektiru". To uopste nije zajebancija.
Korisnikov avatar
By crni90
Dirrty napisao:Deca, ma u kakve skotove izrasli, nisu birala svoje roditelje, i ne vidim poentu njihovog kažnjavanja.
argument ti pije vodu, ali samo u slučaju da se deca ograde od njegovih čina, što znači i odricanje od celokupne imovine stečene ratom
naprotiv. cecina deca doživljavaju svoga oca kao heroja i nevinog čoveka, majku kao sveticu i uživaju u novcu pokradenim od ljudi koji su ga sticali decenijama
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!